Uw Communicator Formatteren

Inhoudsopgave:

Uw Communicator Formatteren
Uw Communicator Formatteren

Video: Uw Communicator Formatteren

Video: Uw Communicator Formatteren
Video: Гемолитико-уремический синдром: что такое, причины, патогенез, симптомы, принципы лечения 2024, Mei
Anonim

Het formatteren van het apparaat, dat wil zeggen het resetten van alle instellingen naar de fabrieksinstellingen, moet worden uitgevoerd in gevallen waarin de communicator niet wordt ingeschakeld of begint te "glitchen". Formatteren vernietigt alle persoonlijke gegevens en bestanden op het apparaat.

Uw communicator formatteren
Uw communicator formatteren

Noodzakelijk

communicator

instructies:

Stap 1

Voer een fabrieksreset uit voor uw Windows Mobile-apparaat. Dit kan worden gedaan met behulp van twee soorten reset: zachte reset en harde reset. Zachte reset verwijdert geen gebruikersgegevens. Alleen niet-opgeslagen gegevens gaan verloren in de toepassingen die op het moment van de reset actief waren.

Stap 2

Om deze procedure uit te voeren, zoekt u de Reset-knop op de behuizing en drukt u erop met een scherp voorwerp. Of verwijder/plaats de batterij. Als dit niet helpt, voert u een harde reset van de communicator uit. Houd hiervoor de aan/uit-knop van het apparaat ingedrukt. Klik vervolgens op Opnieuw instellen. Blijf de aan/uit-knop tien seconden ingedrukt houden.

Stap 3

Formatteer de HTC Touch Diamond-communicator, schakel deze hiervoor uit, houd tegelijkertijd de middelste knop van de joystick, de onderste joystick-insteltoets ingedrukt en klik kort op de aan/uit-knop. Houd de toetsen ingedrukt totdat het menu op het scherm verschijnt.

Stap 4

Druk vervolgens op de onderste volumeknop. Om de HTC Touch Cruise te formatteren, houdt u de IE- en GPS-knoppen ingedrukt en houdt u vervolgens de Reset-knop ingedrukt. Wacht tot het bericht op het scherm verschijnt, laat alle ingedrukte knoppen los en druk op de belknop.

Stap 5

Formatteer de Qtek S200-communicator door de twee zijknoppen (Comm Manager en Camera) ingedrukt te houden. Druk op Reset zonder ze los te laten.

Stap 6

Blijf de zijknoppen ingedrukt houden, wacht tot de inscriptie op het scherm verschijnt, laat ze los en druk op de belknop. Om de Asus P535-communicator hard te resetten, drukt u de joystick omhoog en de aan/uit-knop. Nadat het formatteringswaarschuwingsbericht op het scherm verschijnt, drukt u op de groene knop.

Stap 7

Formatteer uw Nokia Communicator door alle programma's te sluiten, uw apparaat uit te schakelen en de batterij te verwijderen. Verwijder ook de geheugenkaart en de simkaart. Wacht een paar minuten, plaats de batterij. Schakel het apparaat in, wanneer het Nokia-logo verschijnt, houdt u de Shift + Ctrl + F-knoppen ingedrukt.

Stap 8

Wacht tot de melding "Ga je het apparaat formatteren?" op het scherm verschijnt, klik op "Ja". Daarna begint het formatteringsproces, waarna u op niets drukt en vijf minuten wacht. Verwijder en plaats de batterij. Zet het apparaat aan.

Aanbevolen: