Hoe De IPhone Te Formatteren

Inhoudsopgave:

Hoe De IPhone Te Formatteren
Hoe De IPhone Te Formatteren

Video: Hoe De IPhone Te Formatteren

Video: Hoe De IPhone Te Formatteren
Video: How to Reset iPhone To Factory Default 2024, April
Anonim

Mobiele apparaten van Apple zoals de iPod Touch, iPhone en iPad hebben een gesloten besturingssysteem. Dit betekent dat het concept van "opmaak" niet op hen kan worden toegepast. In plaats van formatteren hebben Apple-ontwikkelaars een systeemherstel voor mobiele apparaten geboden.

Hoe de iPhone te formatteren
Hoe de iPhone te formatteren

Het is nodig

  • - ipsw-firmware
  • - Apple iTunes-programma

instructies:

Stap 1

Systeemherstel brengt iOS terug naar zijn oorspronkelijke "winkel" -look. U ontvangt een volledig schone, niet-geactiveerde telefoon met fabrieksinstellingen. Alle gedownloade mediabestanden, of het nu games, muziek of foto's zijn, worden verwijderd.

Zorg er in eerste instantie voor dat uw telefoon de PCT (Rostest) heeft doorstaan of niet correct is. Neverlock is toegewezen aan sommige iPhones die zijn geïmporteerd uit de VS of Europese landen. Dankzij de ingebouwde niet-vergrendeling kan de telefoon na herstel werken met een simkaart van een Russische operator.

Stap 2

Als de telefoon buiten Rusland is gekocht en geen nonlocker heeft, is de kans groot dat deze na restauratie niet zal overgaan. Als gevolg hiervan krijg je in plaats van een iPhone een iPod Touch, volledig functioneel, maar zonder GSM-functie. Op apparaten van sommige series wordt dit behandeld door te ontgrendelen - het ontgrendelen van de GSM-chip. Sommige telefoons kunnen echter niet worden hersteld. Het restaureren van een in het buitenland gekochte iPhone doet u dus op eigen risico en risico.

Stap 3

Download de versie van het iOS-besturingssysteem waarnaar u gaat herstellen. iOS wordt gepresenteerd als een enkel distributiebestand met de extensie *.ipsw. Links naar alle bestaande firmware voor iPhone 2G, 3G, 3GS en 4 vindt u hier:

Stap 4

Nadat de firmware is gedownload, start u Apple iTunes op uw pc of Mac. Als iTunes niet op uw computer is geïnstalleerd, downloadt u de nieuwste versie van het programma van de website van de fabrikant

Stap 5

Gebruik een USB-kabel om uw iPhone aan te sluiten op een USB 2.0-poort op uw computer en wacht tot de synchronisatie met uw iTunes-bibliotheek is voltooid. Houd vervolgens de Shift-toets op uw toetsenbord en de knop Herstellen op het tabblad Bladeren in iTunes ingedrukt.

U ziet een verkennervenster waarin u het eerder gedownloade ipsw-bestand met het besturingssysteem moet vinden. Dubbelklik met de linkermuisknop op het geselecteerde bestand.

Stap 6

Er verschijnt een balk met het software-extractieniveau op het beeldscherm, waarna het herstel van het apparaat begint. Koppel tijdens het herstel de USB-kabel niet los van uw telefoon of computer. Na voltooiing van het proces verschijnt een bericht over succesvol herstel op het scherm. U kunt nu uw iPhone activeren.

Aanbevolen: