Games Downloaden Op Motorola

Inhoudsopgave:

Games Downloaden Op Motorola
Games Downloaden Op Motorola

Video: Games Downloaden Op Motorola

Video: Games Downloaden Op Motorola
Video: How to Download PC Games [മലയാളം] - എങ്ങനെ ഫുൾ വേർഷൻ ഗെയിംസ് ഡൌൺലോഡ് ചെയ്യാം - 100% Malayalam 2024, Mei
Anonim

Veel moderne Motorola-telefoons zijn uitgerust met een virtuele Java-machine. Hierdoor kunnen ze er J2ME-spellen op draaien. U kunt ze rechtstreeks van internet downloaden.

Games downloaden op motorola
Games downloaden op motorola

instructies:

Stap 1

Configureer de Access Point Name (APN) op uw telefoon correct. Bel de ondersteuningsdienst van de operator en vertel hen dat je een bericht met automatische instellingen voor een toegangspunt voor internettoegang (niet WAP, benadrukt dit) van je Motorola-telefoon moet ontvangen. Zorg ervoor dat u het model van het apparaat een naam geeft. Nadat het bericht is aangekomen, controleert u welke waarde de APN-parameter erin heeft: de overeenkomstige regel moet beginnen met het woord "internet", niet "wap". Activeer dan de instellingen.

Stap 2

Bel de ondersteuningsdienst opnieuw en vraag of de operator onbeperkte internettoegang biedt in uw regio en tegen welke prijs. Als de prijs bij u past, vraag dan om deze aan te sluiten. De consulent zal u een opdracht dicteren, en u hangt op en kiest het. Wacht op het bericht dat de service is geactiveerd.

Stap 3

Als je betaalde games gaat downloaden, kijk dan hoeveel dezelfde game kost bij verschillende contentproviders. Kies degene wiens diensten goedkoper zijn. Vaak regelen sommigen de verkoop van games voor 25 of zelfs 10 roebel (exclusief de verkeerskosten, als je geen onbeperkt verkeer hebt).

Stap 4

Er is een manier om kwaliteitsspellen te krijgen zonder ervoor te betalen (nogmaals, exclusief verkeerskosten). Ga hiervoor naar de GameJump-website of iets dergelijks. Games die ervan worden gedownload, tonen advertenties vóór de lancering en nadat de sessie is afgelopen. Houd er rekening mee dat deze advertenties via internet worden gedownload, maar dat de verkeerskosten zo laag zijn dat zelfs bij afwezigheid van een onbeperkt tarief, het meestal winstgevender blijkt te zijn dan het kopen van een game. Daarnaast zijn er regelmatig gratis J2ME-spellen gemaakt door hobbyistische programmeurs. De plots van deze spellen zijn meestal eenvoudig.

Stap 5

Zelfs als het apparaat een Opera Mini- of UCWEB-browser heeft, kun je games downloaden met de ingebouwde browser. Zelden op welke Motorola-telefoon J2ME-applets de mogelijkheid hebben om toegang te krijgen tot het bestandssysteem. Een andere subtiliteit, specifiek gerelateerd aan Motorola-apparaten, is om een JAD-bestand op de website te selecteren, niet een JAR-bestand. Nadat u het JAD-bestand hebt gedownload, zal de telefoon, op basis van de informatie die erin is opgeslagen, automatisch het JAR-bestand downloaden.

Stap 6

Als uw telefoon is uitgerust met een geheugenkaart, selecteert u deze als opslaglocatie voor de game. Probeer later met een kaartlezer te achterhalen in welke map op de kaart de telefoon JAD- en JAR-bestanden opslaat. Voeg desgewenst andere spellen toe aan deze map. Onthoud dat ze ontworpen moeten zijn voor de juiste schermresolutie en dat ze noodzakelijkerwijs moeten worden weergegeven door twee bestanden, waarvan één in het JAD-formaat en het andere in het JAR-formaat. Verwijder en installeer de kaart terwijl het apparaat is uitgeschakeld.

Aanbevolen: