Hoe Gratis Pc-games Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Pc-games Te Downloaden
Hoe Gratis Pc-games Te Downloaden

Video: Hoe Gratis Pc-games Te Downloaden

Video: Hoe Gratis Pc-games Te Downloaden
Video: how to download pc games free in hindi | Highly Compressed PC Games 2024, Mei
Anonim

Samen met de installatie van het besturingssysteem worden op elke computer een tiental eenvoudige spellen geïnstalleerd, voornamelijk ontworpen voor het "kantoorcontingent". Natuurlijk is deze keuze niet genoeg voor amateurs of gewoon nieuwsgierige mensen, en velen hebben de wens om deze set uit te breiden. Als we het niet hebben over applicaties die virtuele werelden op ware grootte weergeven, is het mogelijk om legaal de set games voor een computer die internet gebruikt gratis aan te vullen.

Hoe gratis pc-games te downloaden
Hoe gratis pc-games te downloaden

instructies:

Stap 1

Gebruik grote gameportals als bron van gratis pc-games. De meeste van hen hebben, naast informatief materiaal, recensies en discussies over betaalde games, speciale secties met verzamelingen gratis games om te downloaden. In de regel worden relatief eenvoudige spellen vrij verspreid. Sommige moeten naar een computer worden gedownload en vervolgens worden geïnstalleerd, andere kunnen direct na het downloaden worden afgespeeld door te dubbelklikken op het uitvoerbare bestand.

Stap 2

Er zijn ook browsergames op basis van flash- of java-technologie. Ze hoeven niet te worden geïnstalleerd, open gewoon een pagina met zo'n spel in een browser en start de missie. Daarna is een internetverbinding niet meer nodig - de browser slaat het spel op in een tijdelijke opslag (cache), van waaruit het kan worden opgehaald en naar elke geschikte locatie kan worden verplaatst. Op het net kun je gespecialiseerde sites vinden die dit soort spellen verzamelen en catalogiseren.

Stap 3

Vergeet ook online gamen niet. Als het mogelijk is om de internetverbinding lang genoeg te gebruiken, zijn er gratis browsergames voor meerdere spelers met netwerkpartners voor u beschikbaar. Er zijn veel van dergelijke spellen in verschillende genres - van eenvoudige schaak- of turn-based strategieën tot ruimtesimulators in realtime. In het Russisch sprekende segment van internet zijn misschien Lineage 2 en Allods de meest populaire. Voor deze spellen is alleen registratie vereist.

Stap 4

Veel gokspellen zijn ook online beschikbaar in een gratis demo-modus. Online casino's bieden toegang aan iedereen die virtuele chips wil gebruiken in plaats van te betalen voor weddenschappen met echt geld. Door je te registreren of een gastaccount te gebruiken, krijg je toegang tot zowel gokautomaten als multiplayer-kaart-, roulette- en andere "speltafels" in demo-modus.

Aanbevolen: