Een Programma Uploaden Naar De Navigator

Inhoudsopgave:

Een Programma Uploaden Naar De Navigator
Een Programma Uploaden Naar De Navigator
Anonim

De meeste navigators worden geleverd met vooraf geïnstalleerde kaarten en navigatiesoftware. Het programma werkt met bepaalde kaarten die er speciaal voor zijn gemaakt, dus voordat u extra kaarten downloadt, moet u ervoor zorgen dat deze geschikt zijn voor uw navigatieprogramma.

Een programma uploaden naar de navigator
Een programma uploaden naar de navigator

Het is nodig

navigator, internettoegang

instructies:

Stap 1

Gewoonlijk bevat de basisset kaarten die bij uw navigator worden geleverd, niet kaarten van alle regio's die u nodig hebt, soms heeft u die kaarten nodig die niet in uw navigator zitten. Om extra kaarten naar uw navigator te downloaden, hebt u twee opties: de eerste is om gelicentieerde kaarten te kopen, de tweede is om extra kaarten van internet te downloaden.

Stap 2

Om licentiekaarten te downloaden, volgt u gewoon de instructies die worden aangeboden op de officiële website van het bedrijf van de fabrikant. Elke fabrikant heeft zijn eigen website, waar u alle nodige informatie krijgt over het downloaden van het programma, alles gaat heel eenvoudig.

Stap 3

Een ander probleem is wanneer kaarten worden gedownload van niet-officiële bronnen, in welk geval u geen toegang hebt tot technische ondersteuning. In principe worden deze kaarten gemaakt door dezelfde gebruikers van navigators, op basis van bestaande grafische kaarten.

Stap 4

Als u een vergelijkbare kaart aan uw navigator wilt toevoegen, zorg er dan voor dat het formaat overeenkomt met het formaat van uw navigatiesoftware, onthoud ook dat de navigatiesoftware het toevoegen van uw eigen kaarten moet ondersteunen.

Stap 5

Voordat u de kaart in uw navigator laadt, maakt u een reservekopie van de gegevens van de navigator naar uw computer. Volg daarna de instructies die meestal bij de kaarten op de bronsite zijn gevoegd.

Houd er rekening mee dat het downloaden van kaarten uit niet-officiële bronnen een zeer riskante onderneming is. Koop daarom gelicentieerde kaarten om volledig zeker te zijn van de veiligheid van de gedownloade programma's.

Aanbevolen: