Hoe Te Rippen?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Rippen?
Hoe Te Rippen?

Video: Hoe Te Rippen?

Video: Hoe Te Rippen?
Video: Самый быстрый способ созреть авокадо - 5 проверенных и проверенных приемов 2024, Mei
Anonim

Rippen is het proces van het extraheren van informatie van een video-/audiomedium in een bestand. Meestal is de rip-bron dvd, videoband of streaming. Rip is gemaakt om onhandige opslag- en afspeelformaten om te zetten in bestanden die minder afhankelijk zijn van afspeelapparaten.

Hoe te rippen?
Hoe te rippen?

instructies:

Stap 1

Download en installeer de XviD4PSP 5.0-riptoepassing op uw computer. U kunt het downloaden via de volgende link https://www.winnydows.com/#Downloads. Voer het programma uit. Als u van een videobestand wilt rippen, selecteert u de opdracht "Openen", indien van een schijf - dvd. Selecteer in het volgende venster het gewenste materiaal, klik op "OK".

Stap 2

Selecteer een audiotrack, er staan er meestal meerdere op een dvd-schijf. Als u een kleine rip moet maken, selecteert u een 2-kanaals track. Als de rip 1, 4 GB of meer is, kunt u meerkanaals tracks selecteren. Houd er bij het invoegen van een track rekening mee dat de bitrate niet hoger mag zijn dan 40% van de videobitrate.

Stap 3

Start Kladblok, plak de code van de volgende pagina erin: https://streamzone.ru/videouroki-i-obuchayushhie-interaktivnye-dvd/bez-kategorii-5/17029-kak-sdelat-pravilnyj-rip-s -pomoshhyu -programma.html. Sla dit bestand op in de programmamap XviD4PSP5 / presets / encoding / AVI Hardware / video onder de naam 1460.

Stap 4

Ga naar de rip-instellingen, stel de volgende parameters in: bestandsformaat - avi, filtering - set Disabled, stel in het item "Color Correction" de waarde MPEG2fix in. Om de video te coderen, selecteert u het bestand dat in de derde stap is gemaakt. Stel in het item "Audiocodering" het AC3-formaat in, als u een rip maakt voor 1, 46 GB of meer, als voor 745 Mb of minder, stel dan het mp3-formaat in.

Stap 5

Selecteer "Video" en vervolgens "Resolutie / Aspect". In het venster dat wordt geopend met de instellingen, stelt u de uiteindelijke resolutie in op 720. Als niet-nulwaarden zijn ingesteld in het menu-item "Bijsnijden", voegt u deze toe, trekt u af van 720 en stelt u de resulterende waarde in. Ga vervolgens naar het item "Coderingsparameters". De waarde voor de parameter "Kwaliteit" moet ongeveer 0,22 - 0,25 zijn. Als dit cijfer lager is, gaat u terug naar het vorige item en verlaagt u de resolutie van het videobestand.

Stap 6

Let bij het maken van een rip op de volgende punten: de resolutie van het videobestand mag niet meer dan 720 pixels breed zijn, houd de juiste beeldverhouding aan. Hun multipliciteit moet 16 zijn. Merk op dat de videobitsnelheid niet meer dan 2400 mag zijn.

Aanbevolen: