Hoe Muziek Naar Schijf Te Rippen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Naar Schijf Te Rippen
Hoe Muziek Naar Schijf Te Rippen

Video: Hoe Muziek Naar Schijf Te Rippen

Video: Hoe Muziek Naar Schijf Te Rippen
Video: How to rip (copy) music from an Audio CD to a computer in Windows 10 (easy way) 2024, April
Anonim

Muziek op schijf branden met een pc is een eenvoudige taak. Tegelijkertijd kan de schijf klassieke muziek zijn of een verzameling muziekbestanden van verschillende formaten. Beide soorten schijven kunnen gemakkelijk worden afgespeeld door alle moderne consumentenspelers.

Hoe muziek naar schijf te rippen
Hoe muziek naar schijf te rippen

instructies:

Stap 1

Download een gratis CD Burner XP-programma. Dit doe je door de link te volgen https://cdburnerxp.se/downloadsetup.exe, installeer het vervolgens op uw computer en voer het uit. Er wordt een venster geopend waarin u verschillende programmafuncties kunt selecteren, zoals het maken van een gegevensschijf, iso-image, dvd en muziekschijf. Selecteer de optie "Gegevensschijf maken". Plaats vervolgens de cd in het station en selecteer het type - cd of dvd. Selecteer daarna het venster voor het toevoegen van bestanden, dat uiterlijk lijkt op het venster van het verkennerprogramma

Stap 2

Open in de modus voor het toevoegen van bestanden de map met de muziek die u op een schijf wilt branden. Muziekbestanden die bedoeld zijn om op te nemen, moeten de mp3-indeling hebben, of een andere indeling die wordt ondersteund door het apparaat waarop u deze cd wilt afspelen. Kopieer of sleep audio-opnamen naar het vak aan de linkerkant. Om bij te houden hoeveel vrije ruimte er nog op de schijf is, kijkt u naar de indicatorbalk onder aan het venster. Zorg ervoor dat alle vereiste tracks zijn voorbereid voor opname, of dat de schijf vol is.

Stap 3

Om de fysieke opname van audiobestanden op schijf te starten, klikt u op de knop "Branden". Voer geen programma's op de achtergrond uit om te voorkomen dat het brandproces per ongeluk wordt onderbroken. Als het brandproces abrupt wordt geannuleerd, kan de schijf worden beschadigd als deze niet opnieuw kan worden beschreven. Wanneer het branden is voltooid, controleert u de opnamekwaliteit van de schijf door deze opnieuw in het station te plaatsen en op te starten.

Aanbevolen: