Hoe Maak Je Een Floppy Drive?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Floppy Drive?
Hoe Maak Je Een Floppy Drive?

Video: Hoe Maak Je Een Floppy Drive?

Video: Hoe Maak Je Een Floppy Drive?
Video: Make Your Own Musical Floppy Drives (Moppy Tutorial 2.0) 2024, Mei
Anonim

U kunt een virtuele schijf maken met een speciale toepassing - een emulator voor optische stations. Hiermee kunt u een virtuele schijf maken op een computer die een echte simuleert en waarmee u virtuele schijven erin kunt laden.

Hoe maak je een floppy drive?
Hoe maak je een floppy drive?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - schijfemulatieprogramma.

instructies:

Stap 1

Download de Virtual CloneDrive-software om een virtuele schijf te maken door naar https://www.slysoft.com/en/virtual-clonedrive.html te gaan. Voer het installatiebestand uit. Selecteer tijdens de installatie de soorten bestanden waarmee het programma zal werken.

Stap 2

Vink de vakjes naast de vereiste typen aan en klik op "Volgende". Klik in het volgende venster op de knop "Toch doorgaan". Nadat de installatie is voltooid, klikt u in de rechterbenedenhoek van het scherm met de rechtermuisknop op het programmapictogram en selecteert u "Instellingen". Selecteer in de lijst in het item "Aantal schijven" het vereiste aantal schijven voor emulatie, klik op "OK". De aandrijving is nu voltooid.

Stap 3

Maak een diskettestation met het programma Deamon Tools. Download de app van https://www.disc-tools.com/download/daemon. Voer het installatiebestand uit en installeer het schijfemulatieprogramma op uw computer.

Stap 4

Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren. Zoek het programmapictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm. Klik er met de rechtermuisknop op, selecteer Virtuele cd / dvd-rom. Selecteer in het menu het item "Drive", in het volgende venster het commando "Mount Image". Om een virtuele schijf toe te voegen, selecteert u het menu-item "Aantal schijven" en stelt u het gewenste aantal in. Wacht terwijl het programma het maken van de virtuele schijf voltooit.

Stap 5

Gebruik de toepassing Alcohol 120% om een schijf te maken, download hiervoor de toepassing van de link https://websofthelp.ru/news/131-alcohol-120.html. Nadat het programma is geïnstalleerd en uitgevoerd, wordt de schijf automatisch gemaakt. U kunt de aanwezigheid ervan controleren door naar het venster "Deze computer" te gaan.

Stap 6

Om een virtueel station te onderscheiden van een fysiek station, kunt u de stationsletter ervoor naar eigen inzicht wijzigen. Ga hiervoor naar het programma en selecteer het gemaakte station, klik er met de rechtermuisknop op, selecteer "Change drive letter". In het venster dat verschijnt, selecteert u degene die u nodig heeft uit de lijst en klikt u op "OK".

Aanbevolen: