Een Mobiele Agent Opzetten In Beeline

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Agent Opzetten In Beeline
Een Mobiele Agent Opzetten In Beeline

Video: Een Mobiele Agent Opzetten In Beeline

Video: Een Mobiele Agent Opzetten In Beeline
Video: Услуга 'Мобильный Агент' от Beeline 2024, April
Anonim

Het internetportaal Mail. Ru biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om "AgentMail. Ru" te downloaden - een messenger voor communicatie op het netwerk. Deze populaire bron is zelfs beschikbaar voor degenen die niet achter de computer zitten, het is voldoende om de mobiele versie van het programma naar hun telefoon te downloaden. Na het downloaden en configureren van de Agent krijgen abonnees van de Beeline-operator de mogelijkheid om altijd in contact te blijven met hun vrienden.

Een mobiele agent opzetten in Beeline
Een mobiele agent opzetten in Beeline

Noodzakelijk

  • - registratie op de website van Mail. Ru;
  • - een mobiele telefoon aangesloten op het Beeline-netwerk;
  • - GPRS internet geconfigureerd op de mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon is geconfigureerd voor GPRS-internet. Beeline telefoons maken automatisch verbinding met mobiel internet. Als u deze service hebt uitgeschakeld, maakt u opnieuw verbinding - op de website van de operator of door * 110 * 181 # op de telefoon te bellen en op het oproeppictogram te klikken.

Stap 2

Download het Agent-programma op de Mail. Ru-website. Ga vanaf je telefoon naar de m.mail.ru-pagina Ga naar de sectie "Programma's voor je telefoon" en klik op "Mobiele agent met e-mail en ICQ". Download het voorgestelde bestand naar uw telefoon.

Stap 3

Gebruik een computer om een "Agent" per sms op uw telefoon te ontvangen. Ga naar de overeenkomstige pagina van de site en voer uw nummer in het telefooninvoerveld in en klik op de knop "Get". Ontvang een sms-bericht op je telefoon met een link om het benodigde bestand te downloaden. Door op de link te klikken, downloadt u het bestand met het programma naar uw telefoon.

Stap 4

Gebruik een computer om het programma te downloaden. Selecteer op de Mail. Ru-website de pagina met de mobiele versie van de "Agent". Selecteer in het menu aan de linkerkant het platform van je telefoon (Java, Symbian, Windows Mobile, iOS) en klik op de bijbehorende inscriptie. Volg de link en download het programma naar uw computer.

Stap 5

Steek de mini-USB-kabel in de poort van uw telefoon en de normale stekker in de computerpoort. De computer detecteert de telefoon als een flashstation. Selecteer de optie "Map openen om bestanden te bekijken" om de gedeelde map van de telefoon met zijn submappen te bekijken. Kopieer op uw computer de map met het gedownloade Agent-programma en plak deze in een geschikte submap van het bestandssysteem van de telefoon.

Aanbevolen: