Chat Beeline Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Chat Beeline Uitschakelen
Chat Beeline Uitschakelen

Video: Chat Beeline Uitschakelen

Video: Chat Beeline Uitschakelen
Video: Буба - Все серии подряд (20 серий + бонус) - Мультфильм для детей 2024, Mei
Anonim

De "Chat"-service is al lang bij de Beeline-operator verschenen. Net als alle andere services die de hoofdservice vergezellen, kan deze worden geactiveerd of gedeactiveerd door een verzoek te sturen of op een andere manier die voor u geschikt is.

Chat Beeline uitschakelen
Chat Beeline uitschakelen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Om de Beeline-chat uit te schakelen, stuurt u een verzoek naar het nummer * 110 * 410 # en drukt u op de belknop. Nadat u uw aanvraag voor een bepaalde periode heeft geregistreerd, ontvangt u een bericht dat deze service is uitgeschakeld.

Stap 2

Neem ook contact op met de operator om de "Chat"-service te deactiveren. Bel hiervoor 0611 op uw telefoon en zet de telefoon op toonkiezen. Selecteer vervolgens een mobiele verbinding en luister naar het gewenste commando om met de operator te communiceren.

Stap 3

Wacht tot de lijn vrij is en informeer de operator dat u de "Chat"-service wilt uitschakelen. In sommige gevallen heeft u mogelijk de paspoortgegevens nodig van de persoon bij wie de simkaart is geregistreerd. Deze methode is niet helemaal handig, omdat je soms heel lang moet wachten op een reactie van de technische ondersteuning.

Stap 4

Wijzig de status van de "Chat"-service via het persoonlijke account van de gebruiker. Ga hiervoor naar de site https://www.beeline.ru, selecteer uw regio en ga naar de sectie "Persoonlijke account" in mobiele diensten. Selecteer het aanmaken van een account door uw nummer in het overeenkomstige veld van de pagina in te voeren. Binnen een paar minuten ontvang je een bericht met een wachtwoord voor toegang, voer dit in en ga naar de sectie voor het beheren van verbonden diensten.

Stap 5

Markeer de service die u niet nodig hebt met de muisknop (in dit geval is dit de "Chat Beeline"-service) en selecteer de afsluitfunctie. U kunt uw persoonlijke account ook gebruiken om andere aanvullende diensten te beheren, het tariefplan te wijzigen, informatie te bekijken over onderwerpen die voor u van belang zijn en nog veel meer. Dit is de handigste methode van al het bovenstaande, maar er wordt van uitgegaan dat je een computer en een internetverbinding hebt. Het account is ook toegankelijk via de browser van uw telefoon.

Aanbevolen: