Hoe Het Chatpakket Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Chatpakket Uit Te Schakelen
Hoe Het Chatpakket Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Chatpakket Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Chatpakket Uit Te Schakelen
Video: How To Disable Chat | Roblox Scripting Tutorial 2024, Mei
Anonim

Chatpakket is een extra service voor MTS-abonnees. Vaak is het standaard opgenomen in de lijst met klantenservice, waarvan ze misschien niet eens weten.

Hoe het chatpakket uit te schakelen
Hoe het chatpakket uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Voer in de standby-modus van uw telefoon * 111 * 12 # in en druk op de belknop. Selecteer in het servicemenu dat verschijnt het uitschakelen van het MTS-chatpakket, waarna u een sms-bericht moet ontvangen dat de aanvraag is geaccepteerd en later een bericht over het verbreken van de verbinding.

Stap 2

Ga naar de officiële website van het MTS-bedrijf, naar het persoonlijke account van de gebruiker. Als je geen account hebt in dit systeem, maak er dan een aan (je hebt mogelijk je telefoon nodig om te bevestigen). Ga naar de lijst met services die met u zijn verbonden en deactiveer het chatpakket. Gebruik dit menu om en andere diensten van deze mobiele operator te beheren.

Stap 3

Gebruik dit menu in uw persoonlijke account of controleer hun lijst bij de operator om periodiek de diensten die op u zijn aangesloten te controleren. Heel vaak verbindt MTS sommige diensten zonder de toestemming van abonnees, omdat ze eerst gratis worden aangeboden, waarna het na een bepaalde tijd abonnementskosten begint te betalen voor het gebruik (of niet-gebruik).

Stap 4

Om de aangesloten diensten van de Megafon-operator te bedienen, gebruikt u het menu Servicegids of belt u de operator op 0500. U kunt ook informatie krijgen bij de klantenservice van het bedrijf door het paspoort van de simkaarthouder te verstrekken.

Stap 5

Om de verbonden diensten van het bedrijf Beeline te beheren, maakt u ook een persoonlijk account voor de gebruiker aan en controleert u de naleving in de lijst met verbonden diensten. Als u geen toegang tot internet heeft, belt u de telefoniste op 0611 en vindt u de nodige informatie bij de technische ondersteuningsdienst van het bedrijf. Neem ook contact op met het dichtstbijzijnde servicekantoor, op voorwaarde dat de simkaart op uw naam is geregistreerd.

Aanbevolen: