Hoe Het MTS-chatpakket Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het MTS-chatpakket Uit Te Schakelen?
Hoe Het MTS-chatpakket Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het MTS-chatpakket Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het MTS-chatpakket Uit Te Schakelen?
Video: -MTS MUAWAY RIFAS PVP E PADRÃO #TOPWINS 2024, April
Anonim

Het chatpakket is een extra service voor MTS-abonnees. Vaak kan het standaard worden opgenomen in de lijst met diensten die aan het tarief zijn gekoppeld. Om niet opnieuw te veel te betalen, kunt u het uitschakelen.

Hoe het MTS-chatpakket uit te schakelen?
Hoe het MTS-chatpakket uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Voer * 111 * 12 # in de standby-modus van uw mobiele telefoon in en druk op de belknop. Schakel het MTS-chatpakket uit in het servicemenu dat verschijnt, waarna een sms-bericht naar uw nummer wordt verzonden om te melden dat de aanvraag is geaccepteerd. Na een tijdje krijg je ook een bericht over het loskoppelen van de dienst.

Stap 2

Ga naar de "Internet-assistent" op de pagina https://ihelper.mts.ru/selfcare/ van de officiële website van het MTS-bedrijf. Als je nog geen wachtwoord hebt om toegang te krijgen tot het systeem, maak het dan aan door de acties te volgen die op de pagina worden voorgesteld (er wordt een bevestiging naar je nummer gestuurd). Open de lijst met aangesloten diensten en deactiveer het "chatpakket". Dit menu kan ook worden gebruikt om andere diensten van uw mobiele provider te beheren.

Stap 3

Gebruik uw persoonlijke account op de website van de exploitant voor persoonlijke controle over de diensten die aan u zijn gekoppeld of vraag deze na bij de exploitant. MTS verbindt sommige soorten diensten vaak zonder toestemming van abonnees, omdat dit in eerste instantie gratis is, maar na een tijdje begint de operator abonnementskosten in rekening te brengen voor het gebruik ervan.

Aanbevolen: