Hoe Programma's Op De Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Op De Telefoon Te Installeren
Hoe Programma's Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Programma's Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Programma's Op De Telefoon Te Installeren
Video: Android Auto downloaden, installeren en gebruiken: zo doe je dat! 2024, Mei
Anonim

Met de ontwikkeling van geavanceerde technologieën werd het mogelijk om de telefoon niet alleen te gebruiken om te praten en korte berichten te verzenden, maar ook om hem in een geheel andere hoedanigheid te gebruiken.

Hoe programma's op de telefoon te installeren
Hoe programma's op de telefoon te installeren

Noodzakelijk

  • - telefoon
  • - toegang tot internet
  • - kabel voor aansluiting op een computer

instructies:

Stap 1

Programma's kunnen dus op de eerste manier op de telefoon worden geïnstalleerd, online vanaf de telefoon zelf. Hiervoor hebben we een geconfigureerde internettoegang en een positief saldo nodig. We maken verbinding met internet, gaan naar de site met de programma's, klikken op de actieve links en beginnen met het downloaden van de programma's. Let goed op de locatie waar de installatiebestanden zijn opgeslagen, zodat je ze later in de telefoonmappen terug kunt vinden. Soms worden ze standaard opgeslagen in een map met de naam "Algemeen, Diversen, Nieuwe map". Maar het is beter om ze van tevoren de weg te vragen. Ga vervolgens aan het einde van het downloaden van het installatiebestand naar de map, klik op de bestandsnaam en we worden gevraagd om de applicatie te installeren. Installeer de applicatie en start deze. We passen het voor onszelf aan - en gebruiken het.

Stap 2

De tweede manier om programma's op uw telefoon te installeren, is met behulp van een datakabel. Hiervoor hebben we een datakabel nodig om de telefoon te verbinden met datasynchronisatie in de telefoon en computer. Dit kan u helpen in geval van verlies van informatie van uw telefoon - een kopie van alle gegevens staat op uw computer. We verbinden de telefoon met de computer, u kunt de flashdrive-modus gebruiken, of u kunt de bestandsbeheerder gebruiken, de programma's invullen en ze vervolgens ook rechtstreeks in de telefoon installeren, zoals hierboven beschreven.

Stap 3

Een andere optie is om programma's via bluetooth over te zetten. Als je vriend een installatiebestand op zijn telefoon heeft, is het voldoende dat ze allebei de bluetooth-functie inschakelen, het bestand naar hem overdragen en het voor je accepteren. En dan - installeren, configureren en gebruiken.

Aanbevolen: