Hoe Programma's Op Een Mobiel Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Op Een Mobiel Te Installeren
Hoe Programma's Op Een Mobiel Te Installeren

Video: Hoe Programma's Op Een Mobiel Te Installeren

Video: Hoe Programma's Op Een Mobiel Te Installeren
Video: Hoe zet ik data over van mijn oude iPhone naar mijn nieuwe iPhone? 2024, Mei
Anonim

Op alle moderne mobiele apparaten kun je verschillende applicaties installeren. Het is belangrijk voor elke fabrikant om de gebruiker de mogelijkheid te bieden om programma's te installeren. Sommige apparaten hebben bijvoorbeeld een speciale interface waarmee u het gewenste programma in 2 klikken kunt downloaden en installeren. Tegelijkertijd kunnen gebruikers van sommige apparaten alleen applicaties naar de telefoon downloaden via een computer.

Hoe programma's op een mobiel te installeren
Hoe programma's op een mobiel te installeren

Noodzakelijk

kabel om de telefoon op de computer aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Mobiele telefoon applicaties zijn er in verschillende smaken. Als uw telefoon Java ondersteunt en geen besturingssysteem heeft, moet u.jar-programma's downloaden. Dergelijke bestanden kunnen ook worden uitgevoerd op apparaten met Symbian, Android en Windows, maar ze verbruiken veel RAM en hebben vaak niet voldoende functionaliteit voor smartphones.

Stap 2

Om de.jar naar uw telefoon te downloaden, downloadt u de vereiste applicatie met uw computer en slaat u deze op uw harde schijf op. Sluit vervolgens de telefoon aan met een kabel in de modus "massaopslag" en verplaats de gedownloade applicatie naar een handige map. Koppel vervolgens het apparaat los en voer het gedownloade bestand erop uit. Nokia s40-telefoons starten de applicatie meteen, terwijl Samsung-telefoons moeten worden geïnstalleerd.

Stap 3

De installatie van applicaties op Symbian verloopt op een vergelijkbare manier. Sluit uw smartphone aan op uw computer in de modus "massaopslag" en gooi het.sis- of.sisx-bestand weg (afhankelijk van de versie van het besturingssysteem). Navigeer met behulp van de bestandsbeheerder naar de map waarin het programma zich bevindt en start het. Het installatieproces zal beginnen. Volg de instructies van de installateur.

Stap 4

Symbian kan ook worden geïnstalleerd met de Ovi Suite. Sluit uw apparaat met een kabel aan en selecteer Toepassingen installeren. Geef het pad naar het gewenste programma op. Ovi Suite configureert automatisch alle instellingen en pakt het gewenste programma uit.

Stap 5

IPhones hebben een aangepaste interface waarmee u automatisch de gewenste apps kunt downloaden. Ga hiervoor naar het menu "AppStore" en selecteer de sectie. Zoek vervolgens het gewenste programma bij de beschrijving en klik vervolgens op "Downloaden". Het bestand wordt op het apparaat geïnstalleerd.

Stap 6

Android Market werkt op een vergelijkbare manier. Voer de naam van het gewenste programma in de zoekbalk van de toepassing in en klik vervolgens op "Installeren". Ook stond Google, in tegenstelling tot Apple, zijn gebruikers toe om applicaties van derden te installeren. Gebruik hiervoor uw computer om het.apk-bestand naar de geheugenkaart van het apparaat te kopiëren. Open dit programma op uw telefoon met een bestandsbeheerder die installatie ondersteunt (bijvoorbeeld ASTRO). De applicatie is geïnstalleerd.

Aanbevolen: