Hoe Programma's Op Chinese Telefoons Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Op Chinese Telefoons Te Installeren
Hoe Programma's Op Chinese Telefoons Te Installeren

Video: Hoe Programma's Op Chinese Telefoons Te Installeren

Video: Hoe Programma's Op Chinese Telefoons Te Installeren
Video: How to install google play services on chinese phone no Root 2024, Mei
Anonim

De functionaliteit van moderne telefoons is niet langer beperkt tot bellen en sms'en en ontvangen. Er is een mogelijkheid om zowel aanvullende applicaties te installeren, zoals games, converters en naslagwerken, als gespecialiseerde programma's te installeren - instant messengers, elektronische woordenboeken en internetbrowsers. Als uw telefoon een smartphone is, wordt het aantal programma's dat u kunt installeren tot in het oneindige uitgebreid.

Hoe programma's op Chinese telefoons te installeren
Hoe programma's op Chinese telefoons te installeren

instructies:

Stap 1

Bij het installeren van programma's op een "grijze", "Chinese" telefoon - dat wil zeggen niet een originele, moet u enkele voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Allereerst moet u op de firmware letten. Bij dergelijke telefoons laat het vaak te wensen over. Flash de telefoon zelf opnieuw met een datakabel of neem contact op met een servicecentrum. Zo voorkom je veel ongemakken in de toekomst.

Stap 2

Nadat u uw telefoon opnieuw hebt geflashed, installeert u propriëtaire software om deze met uw computer te synchroniseren. Deze software is gratis en gemakkelijk te vinden op internet. Zorg ervoor dat u de stuurprogramma's voor uw telefoon hebt geïnstalleerd voordat u het synchronisatieproces start. Download en installeer ze en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer.

Stap 3

Zorg ervoor dat de software uw telefoon "ziet", wacht tot de verbinding tot stand is gebracht. Gebruik daarna het bijbehorende menu in het synchronisatieprogramma om de programma's te installeren. Onthoud dat u programma's ook naar uw telefoon kunt downloaden via een draadloze verbinding of door ze te downloaden via de browser van uw telefoon. Sommige telefoonfabrikanten, zoals Nokia en Sony Ericsson, ondersteunen direct kopiëren naar een geheugenkaart of telefoongeheugen, zonder de noodzaak om gespecialiseerde programma's te installeren of te gebruiken.

Aanbevolen: