Hoe Programma's Op Android Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Op Android Te Installeren
Hoe Programma's Op Android Te Installeren

Video: Hoe Programma's Op Android Te Installeren

Video: Hoe Programma's Op Android Te Installeren
Video: Nieuwe Android-smartphone? Bestanden overzetten doe je zo 2024, April
Anonim

Android is een modern besturingssysteem gericht op mobiele apparaten: smartphones, laptops, PDA's, enz. Android Inc., dat later door Google werd overgenomen, heeft een flexibel besturingssysteem gecreëerd met bijna onbeperkte mogelijkheden voor verbetering en verfijning. Je kunt elke applicatie op je Android-apparaat installeren, als je natuurlijk weet hoe je het moet doen.

Hoe programma's op Android te installeren
Hoe programma's op Android te installeren

Noodzakelijk

Een apparaat op het Android-platform van elke versie en een of meer applicaties in de applicatienaam.apk-indeling bedoeld voor deze versie van Android

instructies:

Stap 1

Plaats de distributie van de Android-applicatie in een willekeurige map van het interne geheugen van het apparaat met behulp van een computer of de interne bestandsbeheerder en onthoud de locatie. Voor elke specifieke distributiekit is het niet nodig om een aparte map aan te maken - het is voldoende om er één voor alle distributies tegelijk te selecteren.

Stap 2

Ga naar de bestandsbeheerder en navigeer naar de distributie. Door er kort op te klikken, start u het installatieproces. In het volgende venster informeert Android u wat een bepaald programma een impact zal hebben, zodat u kunt inschatten wat voor gevaar het kan opleveren. Als u het programma van een vertrouwde bron hebt ontvangen, bevestigt u de installatie. Na enige tijd wordt het programma geïnstalleerd. Onmiddellijk na installatie zal Android u vragen om de applicatie te starten, waarmee u kunt instemmen of de lancering kunt uitstellen.

Aanbevolen: