Een Tablet Verbinden Met Een Computer Via Wi-Fi Of USB

Inhoudsopgave:

Een Tablet Verbinden Met Een Computer Via Wi-Fi Of USB
Een Tablet Verbinden Met Een Computer Via Wi-Fi Of USB

Video: Een Tablet Verbinden Met Een Computer Via Wi-Fi Of USB

Video: Een Tablet Verbinden Met Een Computer Via Wi-Fi Of USB
Video: How to send Tablet Wi-Fi to PC via USB cable (USB Tethering, Samsung Galaxy Tab A) 2024, Mei
Anonim

Tabletbezitters moeten vaak hun verbinding met een computer of laptop opzetten. Dit is nodig om films en muziek naar uw mobiele apparaat te downloaden en om er foto's en video's van te uploaden. Daarom willen de eigenaren van dergelijke apparaten weten hoe ze een tablet op een computer kunnen aansluiten. Meestal wordt de verbinding tot stand gebracht via Wi-Fi of USB-poort.

Hoe een tablet op een computer aan te sluiten
Hoe een tablet op een computer aan te sluiten

Hoe een tablet via USB op een computer aan te sluiten

Meestal hebben tablets een USB- of miniUSB-ingang. Bij het apparaat wordt meestal een kabel meegeleverd om een tablet op een computer aan te sluiten. Om een verbinding tot stand te brengen, moet u de kabel in een poort van uw computer en tablet steken.

Als u een bericht op uw tablet ziet dat er een USB-verbinding is verschenen, tikt u erop. Als de inscriptie niet verschijnt, gaat u naar de tabletinstellingen, selecteert u in het extra gedeelte in de USB-instellingen het item "USB-station op pc aansluiten".

Als het je is gelukt om de tablet goed op de computer aan te sluiten, dan zul je zien dat daar twee verwisselbare schijven zijn verschenen. Een daarvan (waar veel mappen zijn) is het geheugen van de tablet zelf, de andere is de geheugenkaart.

Gebruik een bestandsbeheerder, bijvoorbeeld Total Commander, om informatie correct van een tablet naar een computer te kopiëren en vice versa.

Als uw tabletfabrikant speciale software in de kit heeft geleverd (bijvoorbeeld Kies voor Samsung op Android), kunt u deze gebruiken om verbinding te maken en met bestanden te werken.

Om de tablet correct los te koppelen van de computer, klikt u op "USB loskoppelen" op het mobiele apparaat of via het gedeelte "veilig verwijderen" op de computer of laptop.

Een tablet verbinden met een computer via Wi-Fi

Deze methode is niet de meest ideale optie, omdat het vrij moeilijk is om met zo'n verbinding om te gaan. Om een tablet via wifi met een computer te verbinden, downloadt en installeert u het hulpprogramma OnAir op een mobiel apparaat en een bestandsbeheerder, bijvoorbeeld Total Commander, op een laptop of computer. Selecteer in het OnAir-programma de FTP-verbindingsmodus, voer in het tabblad dat wordt geopend alle gegevens in en plak exact dezelfde nummers in het programma op uw computer. De verbinding moet tot stand worden gebracht.

Aanbevolen: