Muziek Uploaden Naar MTS

Inhoudsopgave:

Muziek Uploaden Naar MTS
Muziek Uploaden Naar MTS

Video: Muziek Uploaden Naar MTS

Video: Muziek Uploaden Naar MTS
Video: Convert MTS file to MP4 - WITHOUT downloading any new software 2024, Mei
Anonim

Nog niet zo lang geleden kondigde het MTS-bedrijf de release aan van zijn eigen telefoonmodellen die alleen werken met simkaarten van deze operator. Sommige telefoons ondersteunen alleen het verzenden van oproepen en berichten, en sommige ondersteunen ook geavanceerde functionaliteit, waaronder ondersteuning voor multimediabestanden.

Muziek uploaden naar MTS
Muziek uploaden naar MTS

Noodzakelijk

  • - software voor de telefoon;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Installeer de software die bij uw mobiele MTS-apparaat is geleverd, nadat u er eerder achter bent gekomen welk type muziekbestanden door uw telefoonmodel worden ondersteund. Als u de schijf om welke reden dan ook niet hebt, download dan de software voor uw telefoon van internet nadat u deze op virussen heeft gecontroleerd voordat u deze installeert.

Stap 2

Sluit uw mobiele apparaat aan op uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel en koppel de apparaten vervolgens in PC Suite-modus. Open het menu in het programma, dat verantwoordelijk is voor de bibliotheek van de telefoon, en selecteer het gedeelte "Muziek".

Stap 3

Voeg vervolgens muziekbestanden van een ondersteund formaat toe aan het menu met behulp van de knop "Bladeren". Ondersteunde machtigingen worden helemaal onderaan het geopende venster aangegeven en ontoegankelijke bestanden worden eenvoudigweg niet weergegeven in de browser die wordt geopend.

Stap 4

Nadat u de bestanden hebt toegevoegd die nodig zijn voor het kopiëren naar het programma, selecteert u ze door op de toetscombinatie Ctrl + A te drukken en kopieert u ze naar het telefoongeheugen of naar een flashkaart. Tijdens de gegevensoverdracht mag u niet bellen, geen oproepen ontvangen en de telefoon niet loskoppelen van de computer. Als je een verwijderbaar opslagapparaat hebt, kun je daar ook gewoon bestanden naartoe kopiëren, maar hier weet je niet zeker of deze extensie wordt ondersteund door je mobiele apparaat.

Stap 5

Als uw telefoon draadloze Bluetooth-technologie ondersteunt, koppelt u met een ander mobiel apparaat of computer en draagt u gegevens over met dit type verbinding. Houd er rekening mee dat de apparaten niet ver van elkaar verwijderd mogen zijn en dat de batterijen van beide telefoons niet ontladen mogen zijn.

Aanbevolen: