Muziek Uploaden Naar HTC Mozart

Inhoudsopgave:

Muziek Uploaden Naar HTC Mozart
Muziek Uploaden Naar HTC Mozart

Video: Muziek Uploaden Naar HTC Mozart

Video: Muziek Uploaden Naar HTC Mozart
Video: Обзор HTC Mozart 2024, Mei
Anonim

HTC Mozart is een populaire telefoon uitgebracht door een Taiwanese fabrikant op basis van Windows 7.5. Het werken met het bestandssysteem van dit apparaat wordt uitgevoerd met behulp van het Zune-hulpprogramma, waarmee muziek en andere bestanden naar een smartphone worden geïmporteerd.

Muziek uploaden naar HTC Mozart
Muziek uploaden naar HTC Mozart

instructies:

Stap 1

Download de Zune-software van de officiële Xbox-website. Nadat u het installatieprogramma hebt gedownload, start u het en volgt u de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Stap 2

Start de applicatie met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad. Klik op de link "Opties" in de rechterbovenhoek van het programmascherm en ga naar het gedeelte "Mappen" aan de linkerkant van de Zune.

Stap 3

Geef in de regel "Muziekmap" het pad op naar de map waar alle muziekbestanden zijn opgeslagen. U kunt ook een vergelijkbare instelling instellen voor het opslaan van afbeeldingen en video's. Het is wenselijk dat een aparte map met een kopie van alle documenten in het systeem wordt toegewezen om aan de telefoon toe te voegen om gegevensverlies tijdens de synchronisatie te voorkomen.

Stap 4

Nadat u de map voor synchronisatie hebt opgegeven, slaat u de wijzigingen op en gaat u naar de instelling "Synchronisatie", waar u de parameter "Automatisch" of "Handmatig" instelt. De eerste instelling voegt automatisch bestanden toe aan de telefoon wanneer deze is aangesloten. Door het configureren van het item "Handmatig" kunt u zelf de bestanden en synchronisatietijd kiezen.

Stap 5

Sla de wijzigingen opnieuw op en sluit de telefoon aan op de computer met de kabel die bij het apparaat is geleverd. Als u de automatische synchronisatie-instelling selecteert, worden alle bestanden die naar een map op uw computer zijn gekopieerd, automatisch toegevoegd aan uw telefoon. U kunt het proces van het kopiëren van bestanden volgen op het tabblad "Overzicht" van het programmamenu.

Stap 6

Als u handmatige instellingen kiest, klikt u op de link "Muziek" in het bovenste programmapaneel. Selecteer vervolgens de bestanden die u naar het apparaat wilt kopiëren. Als de sectie geen gegevens weergeeft, klikt u op het computerpictogram in de linkerbenedenhoek van het Zune-venster.

Stap 7

Wacht tot het einde van de synchronisatieprocedure, waarna u het apparaat kunt loskoppelen van de computer en naar het gedeelte "Muziek" van het apparaat kunt gaan om de speler te starten.

Aanbevolen: