Muziek Uploaden Naar Je IPod

Inhoudsopgave:

Muziek Uploaden Naar Je IPod
Muziek Uploaden Naar Je IPod

Video: Muziek Uploaden Naar Je IPod

Video: Muziek Uploaden Naar Je IPod
Video: How to Transfer Music onto Your iPod – 2018 2024, Mei
Anonim

De Allpe iPod is een multifunctioneel apparaat waarmee je games kunt spelen, boeken kunt lezen en op internet kunt surfen. Daarnaast wordt dit toestel gebruikt als muziekspeler. Hoe krijg je muziek op je iPod?

Muziek uploaden naar je iPod
Muziek uploaden naar je iPod

Het is nodig

  • -iPod;
  • - een kabel voor aansluiting op een computer;
  • - iTunes-programma;
  • - een verzameling muziek.

instructies:

Stap 1

Installeer iTunes-software op uw computer. Deze software is ontworpen om gegevens te beheren, de iPod bij te werken en informatie op deze speler te herstellen.

Stap 2

Sluit uw iPod aan op uw computer. Het apparaat moet ingeschakeld zijn.

Stap 3

Wacht terwijl het besturingssysteem het aangesloten apparaat detecteert.

Stap 4

Start iTunes.

Stap 5

Voeg muziekbestanden toe aan uw bibliotheek. Om dit te doen, kunt u in iTunes het menu-item "Bestand - Bestand toevoegen aan bibliotheek (map toevoegen aan bibliotheek)" gebruiken. Selecteer een bestand, een groep bestanden of een map, klik op de knop "OK". U kunt ook muziek toevoegen door een muziekbestand, een groep bestanden of een map naar het gedeelte Bibliotheek aan de linkerkant van het iTunes-venster te slepen en neer te zetten.

Stap 6

Muziek voorbereiden voor opname op uw iPod. Selecteer hiervoor het aangesloten apparaat aan de linkerkant van iTunes. Selecteer in het hoofdvenster van het programma bovenaan het tabblad "Muziek". Vink in de lijst met muziek die wordt weergegeven de vakjes aan voor de nummers, het genre, de artiest of het album dat je aan je bibliotheek hebt toegevoegd.

Stap 7

Zet in hetzelfde venster een vinkje in het vakje "Toestaan om muziek te synchroniseren voor dit apparaat"

Stap 8

Klik op de knop "Synchroniseren" in de rechterbenedenhoek van het iTunes-venster. Het synchronisatieproces zal de gegevens van de gegevensopslag van uw computer afstemmen op de inhoud op uw iPod. Dienovereenkomstig wordt de muziek die u hebt toegevoegd, overgebracht naar de speler.

Aanbevolen: