Documenten Op Uw Telefoon Lezen

Inhoudsopgave:

Documenten Op Uw Telefoon Lezen
Documenten Op Uw Telefoon Lezen

Video: Documenten Op Uw Telefoon Lezen

Video: Documenten Op Uw Telefoon Lezen
Video: Samenwerken in documenten met Microsoft Teams [HOW TO] 2024, Mei
Anonim

Moderne telefoons hebben functionaliteit waarmee u niet alleen kunt bellen en sms'en, maar ook naar muziek kunt luisteren, films kunt kijken en zelfs boeken kunt lezen. Gebruik een van de onderstaande eenvoudige manieren om boeken op uw telefoon te lezen.

Documenten op uw telefoon lezen
Documenten op uw telefoon lezen

instructies:

Stap 1

Bestudeer eerst de documentindelingen die uw telefoon kan openen. In de meeste gevallen kunnen smartphones en communicators pdf-bestanden openen en bestanden bekijken en bewerken met de extensies.txt en.doc. Als uw telefoon een van hen is, hoeft u alleen maar het document naar het telefoongeheugen te kopiëren. U kunt dit op een van de manieren doen die in stap # 3 zijn beschreven.

Stap 2

Als uw telefoon geen documenten kan openen, bekijken en bewerken, let dan op een programma als BookReader. Met zijn hulp kunt u eenvoudig elk document in de.doc- of.txt-indeling converteren naar een java-bestand dat als een toepassing wordt geïnstalleerd. Met het programma BookReader kunt u niet alleen een document converteren, maar ook parameters selecteren zoals lettergrootte en kleur, evenals achtergrondkleur. Houd er rekening mee dat de meest comfortabele combinatie voor de ogen zwart is op een lichtgrijze achtergrond. In dit geval is het contrast tussen het lettertype en de achtergrond het zachtst en geschikt om te lezen. Kies een lettergrootte die uw ogen niet belast, aangezien langdurig lezen vanaf het scherm van een mobiele telefoon het gezichtsvermogen kan schaden.

Stap 3

Afhankelijk van het model van uw mobiele telefoon, kunt u een van de verschillende methoden gebruiken om documenten naar het telefoongeheugen te kopiëren. Als uw telefoon geheugenkaarten ondersteunt, hoeft u alleen maar de geheugenkaart uit uw telefoon te verwijderen en in een kaartlezer te plaatsen die op uw computer is aangesloten. Er verschijnt een nieuwe verwisselbare schijf in het menu "Deze computer", waarnaar u het document moet kopiëren. Als uw telefoon interfaces zoals IrDA of bluetooth heeft, kunt u deze gebruiken om een bestand over te brengen. Anders hebt u een datakabel nodig, evenals stuurprogramma's en software om uw telefoon met uw computer te synchroniseren. Installeer drivers en software, sluit de telefoon aan op de computer en kopieer het bestand naar het telefoongeheugen.

Aanbevolen: