Hoe Te Kopiëren Van Kaart Naar Kaart In HTC

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kopiëren Van Kaart Naar Kaart In HTC
Hoe Te Kopiëren Van Kaart Naar Kaart In HTC

Video: Hoe Te Kopiëren Van Kaart Naar Kaart In HTC

Video: Hoe Te Kopiëren Van Kaart Naar Kaart In HTC
Video: HTC One (M8) How to Copy Move or transfer Files Photos Videos Music to your SD Memory Card M8 2024, Mei
Anonim

De HTC-smartphone heeft, afhankelijk van het model, ofwel helemaal geen slots voor geheugenkaarten, ofwel is er maar één van. Het is echter mogelijk om deze telefoon te gebruiken om bestanden van de ene kaart naar de andere te kopiëren.

Hoe te kopiëren van kaart naar kaart in HTC
Hoe te kopiëren van kaart naar kaart in HTC

Noodzakelijk

  • - USB-hostkabel;
  • - kaartlezer;
  • - tweede smartphone.

instructies:

Stap 1

Installeer een bestandsbeheerder met twee panelen, bijvoorbeeld X-Plore, op uw smartphone vanuit de Play Store. Het is onhandig om de reguliere bestandsbeheerder van de firmware te gebruiken om bestanden tussen kaarten te kopiëren. Onthoud dat wanneer u uw smartphone verwijdert of er een geheugenkaart in steekt, u deze eerst moet uitschakelen voordat u de achtercover verwijdert en daarna weer aanzet.

Stap 2

Het eerste geval doet zich voor als de telefoon een geheugenkaartsleuf heeft, maar geen USB-hostfunctie heeft. Installeer de kaart waarvan u bestanden wilt ophalen in het apparaat. Kopieer ze naar het ingebouwde telefoongeheugen. Verwijder de kaart en vervang deze door de kaart waarop u de bestanden wilt schrijven. Verplaats ze naar haar. Als het ingebouwde geheugen van uw smartphone klein is en de bestanden groot, moet de procedure mogelijk meerdere keren worden herhaald.

Stap 3

Het tweede geval is wanneer de telefoon een USB-hostfunctie heeft, maar er geen geheugenkaartsleuf is. Laad uw telefoon volledig op, aangezien deze tijdens het kopiëren niet van de oplader kan worden voorzien. Sluit hierop de USB Host kabel aan, en de kaartlezer met de eerste kaart op de kabel. Kopieer bestanden ervan naar het ingebouwde geheugen. Zoek dan het "gordijn" bovenaan het scherm en trek het naar beneden. Zoek het menu-item dat overeenkomt met het uitschakelen van de kaart. Wacht op toestemming om het uit te pakken en pak het dan uit. Installeer de tweede kaart en verplaats de bestanden ernaar.

Stap 4

Derde geval: de smartphone heeft zowel een geheugenkaartslot als een USB Host-functie. Installeer een van de kaarten in de telefoon, de tweede in de kaartlezer die erop is aangesloten. Nu kunt u bestanden rechtstreeks in beide richtingen kopiëren zonder het ingebouwde geheugen van de machine te gebruiken.

Stap 5

Tot slot, als je een tweede smartphone hebt (niet noodzakelijk HTC), installeer dan de ene geheugenkaart in het ene apparaat en de andere in het andere. U kunt dan bestanden onderling uitwisselen via Bluetooth. Verplaats de ontvangen bestanden onmiddellijk naar de geheugenkaart. Vanwege de lage gegevensoverdrachtsnelheid op deze manier is het alleen geschikt voor kleine bestanden.

Aanbevolen: