Het Voorpaneel Inschakelen

Inhoudsopgave:

Het Voorpaneel Inschakelen
Het Voorpaneel Inschakelen

Video: Het Voorpaneel Inschakelen

Video: Het Voorpaneel Inschakelen
Video: Sven MS-2100 Luidsprekers, recensie, 4 jaar ervaring. Goede TV-luidsprekers 2024, Mei
Anonim

Moderne systeemunits bevatten uitgangen voor het aansluiten van USB, audioapparaten en een microfoon op het frontpaneel. Het bevindt zich meestal in de buurt van de aan / uit- / reset-knoppen of aan de zijkant van het apparaat.

Het voorpaneel inschakelen
Het voorpaneel inschakelen

instructies:

Stap 1

Sluit de connectoren aan op het voorpaneel. Om dit te doen, moet u de systeemeenheid demonteren en de draden vinden die van het moederbord komen om de apparaten op het voorpaneel aan te sluiten. Identificeer eerst de USB-verbindingsdraad. Laat je hierbij leiden door de kleuren van de draden en de inscripties op het moederbord zelf.

Stap 2

Bepaal welke draad u op het voorpaneel wilt aansluiten. Zoek de locatie van de connector. Om het voorpaneel voor audio-uitvoer aan te sluiten, zoekt u de bijbehorende connectoren. Gewoonlijk worden in het lichaam al deze elementen op een zodanige manier gelabeld als op de afbeelding. Zorg ervoor dat u de connectoren niet met elkaar verwart, anders is de juiste werking van de apparaten onmogelijk. In het ergste geval kan dit leiden tot uitval van bijvoorbeeld connectoren als gevolg van niet-overeenkomende jacks.

Het voorpaneel inschakelen
Het voorpaneel inschakelen

Stap 3

Sluit een USB-apparaat en een audioapparaat aan op het voorpaneel om te controleren of het voorpaneel goed is aangesloten. Als iets niet werkt, moet u de instellingen op de computer controleren. Als u een Windows 7-systeem hebt, doet u het volgende. Klik in de rechterbenedenhoek van het scherm op het luidsprekerpictogram.

Stap 4

Ga naar het tabblad "Audio-ingangen / -uitgangen". Klik op de knop "Connectorinstellingen" en vink in het geopende venster het vakje "Sleufdetectie op het voorpaneel uitschakelen" aan. Na het aanvinken van het selectievakje en het bevestigen van de selectie door op "OK" te drukken, verschijnt automatisch het geluid op het voorpaneel.

Stap 5

Schakel het voorpaneel in Windows XP in. Ga hiervoor naar het tabblad "Audio-ingangen / -uitgangen". Klik naast het opschrift "Analoog" op het moersleutelpictogram, vink in het geopende venster het vakje aan dat vergelijkbaar is met het vorige item en klik op "OK".

Aanbevolen: