Internet Inschakelen In Het Megafon-netwerk

Inhoudsopgave:

Internet Inschakelen In Het Megafon-netwerk
Internet Inschakelen In Het Megafon-netwerk

Video: Internet Inschakelen In Het Megafon-netwerk

Video: Internet Inschakelen In Het Megafon-netwerk
Video: 🚩 Как разогнать мобильный интернет Мегафон 2024, April
Anonim

Het gebruik van mobiel internet is een gewoonte geworden voor inwoners van grote steden. Maar niet iedereen kan het zelfstandig configureren op zijn mobiele telefoon. De instellingen voor mobiel internet verschillen enigszins voor elke specifieke operator.

Internet inschakelen in het Megafon-netwerk
Internet inschakelen in het Megafon-netwerk

instructies:

Stap 1

Ga naar de Megafon-website. Selecteer uw regio. Ga naar het onderdeel Help & Service. Volg de link "Instellingen". Selecteer het merk en model van uw mobiele telefoon of telefoon waarmee u verbinding wilt maken met internet. Geef in de onderstaande lijst aan welke optie u wilt configureren - MMS, WAP of Internet-GPRS. In dit geval is het het meest logisch om voor de laatste optie te kiezen, waarna u gevraagd wordt de code die op de pagina komt en uw mobiele telefoonnummer in te voeren. Druk op "Verzenden" en ontvang automatische internetinstellingen voor uw telefoon.

Stap 2

Neem een kijkje in de showroom van Megafon. Als u geen vast internet op uw computer bij de hand heeft, of u kunt de instellingen niet zelf achterhalen, neem dan contact op met de specialisten en vraag hen om internet op te zetten Weet u niet waar het dichtstbijzijnde kantoor is? Vraag je vrienden om naar de Megafon-website te gaan en het dichtstbijzijnde filiaal in jouw stad te vinden. Op kantoor kunt u het tarief kiezen dat het meest geschikt is voor het gebruik van internet.

Stap 3

Vraag meer gevorderde kennissen om u te verbinden met internet. Als je geen tijd hebt om naar kantoor te gaan, kun je de instellingen niet zelf achterhalen, maar heb je toch mobiel internet nodig, nodig dan een vriend uit die verstand heeft van technologie, en meer specifiek de instellingen van mobiele telefoons. Sla dus twee vliegen in één klap - en zie je vriend en zet het internet op.

Stap 4

Ga naar de site megalabs.ru, ontwikkeld door Megafon om netwerkgebruikers te helpen. Deze site bevat informatie over het aansluiten van internet, vergelijkbaar met de informatie die beschikbaar is in de eerste stap. Als u echter nog steeds niet met de instellingen kunt omgaan, kunt u op deze site om hulp vragen door op de link "servicegids" te klikken of iemand vragen over de internetinstellingen op het forum van de site.

Aanbevolen: