Wat Te Doen Als De Telefoon Vastloopt Bij Het Inschakelen?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als De Telefoon Vastloopt Bij Het Inschakelen?
Wat Te Doen Als De Telefoon Vastloopt Bij Het Inschakelen?

Video: Wat Te Doen Als De Telefoon Vastloopt Bij Het Inschakelen?

Video: Wat Te Doen Als De Telefoon Vastloopt Bij Het Inschakelen?
Video: Fix Any iPhone Frozen/Stuck/Loop Screen (How to Force Restart!) 2024, April
Anonim

U hebt de telefoon aangezet en deze bevroor plotseling op de ingeschakelde schermbeveiliging en kan zo blijven hangen totdat de batterij leeg is. Dit is een vrij veel voorkomend probleem bij smartphones en je kunt het zelf oplossen.

Wat te doen als de telefoon vastloopt bij het inschakelen?
Wat te doen als de telefoon vastloopt bij het inschakelen?

Als uw Android is vastgelopen op de opstartschermbeveiliging (op het "Android"-pictogram of op het merknaampictogram) en niet reageert op manipulaties, moet u de fabrieksinstellingen resetten om het weer tot zijn recht te laten komen. In dit geval werkt de uitschakelknop ook niet, dus verwijder de batterij en plaats deze terug.

Nu moet je naar het fabrieksinstellingenmenu van de smartphone gaan. Plaats uw vingers op de aan/uit-knop en op de volume omhoog-knop. Houd ze nu tegelijkertijd ingedrukt en houd ingedrukt totdat het menu is gemarkeerd. Wanneer het opstartscherm oplicht, reageer dan niet en laat de knoppen niet los, wacht tot het menu wordt geopend. Er is een kleine nuance: het menu opent op verschillende smartphones anders.

Bij "Fl" moet u eerst de aan / uit-knop ingedrukt houden en deze tien seconden ingedrukt houden om het scherm uit te schakelen. Daarna moet u de stroom loslaten en op de knop Volume omhoog drukken; houd deze ingedrukt en druk nogmaals op de aan/uit-knop. Houd de toetsen ingedrukt totdat het menu verschijnt. Het wordt gemarkeerd in een lijst. Gebruik de knoppen "omhoog" en "omlaag" om door de lijst te bladeren om de gewenste actie te selecteren

Voor "NTS" moet u eerst op de volume-omlaag drukken en, zonder deze los te laten, kort op de aan / uit-knop drukken. Nadat drie "Androids" op het scherm zijn gemarkeerd, moet u de "omlaag"-toets loslaten. Wanneer het menu is gemarkeerd, gebruikt u dezelfde knoppen "omhoog" en "omlaag" om door te bladeren en de gewenste actie te selecteren

Bij "ZTE" opent het menu als volgt: houd de power-toets en de "down"-toets ingedrukt. U moet het opstartscherm zorgvuldig in de gaten houden om het instellingenmenu niet te missen. Wanneer "Android" oplicht, laat dan niets los. Maar wanneer op dezelfde schermbeveiliging de pagina naar de volgende gaat en er is dezelfde "Android" schermbeveiliging, moet u de knoppen onmiddellijk loslaten en het fabrieksinstellingenmenu verschijnt. In "ZTE" ziet het eruit als dammen, waarin opdrachten zijn geschreven en reageren op aanraking - dat wil zeggen, u hoeft niet door de volumeknoppen te bladeren

Nu over het belangrijkste. De procedure voor het resetten van de instellingen is als volgt:

  1. In het menu moet u het item "Instellingen" vinden - dit zijn instellingen.
  2. We openen ze en vinden het volgende opschrift: "Wipe data / factory reset" is de opmaak van het systeem.
  3. Daar vinden we het opschrift "Android resetten" en klikken.

Daarna zal het apparaat "formatteren" en opnieuw opstarten. Welnu, wanneer de telefoon wordt ingeschakeld, stelt u zelf de instellingen in volgens de aanwijzingen die worden weergegeven. Zo simpel is het eigenlijk.

Opmerking: Kopieer regelmatig belangrijke bestanden van uw telefoon naar uw computer om te voorkomen dat u ze kwijtraakt tijdens het formatteren van uw telefoon. Bij het resetten van alle instellingen worden immers alle bestanden uit het geheugen van de smartphone verwijderd.

Aanbevolen: