Hoe Het Stuur Met Het Spel Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Stuur Met Het Spel Te Verbinden
Hoe Het Stuur Met Het Spel Te Verbinden

Video: Hoe Het Stuur Met Het Spel Te Verbinden

Video: Hoe Het Stuur Met Het Spel Te Verbinden
Video: Как настроить рулевое колесо Logitech G29 на ПК 2024, Maart
Anonim

Om het stuur met het spel te verbinden, hoef je geen specifieke kennis te hebben - de verbinding is bijna onmiddellijk, je hoeft alleen de besturing in het spel in te stellen op een manier die voor jou handig is.

Het stuur verbinden met het spel
Het stuur verbinden met het spel

Het is nodig

  • - een computer
  • - stuur met pedalen
  • - een spel dat de aansluiting van een dergelijk apparaat ondersteunt.

instructies:

Stap 1

Het stuur aansluiten op de computer. Om het stuur op uw pc aan te sluiten, hoeft u alleen de USB-kabel in een van de vrije poorten op uw computer te steken. Nadat je dit hebt gedaan, sluit je de pedalen aan op het stuur en steek je de stroomadapter in een stopcontact. Het stuur is nu verbonden met de computer.

Stap 2

Spelinstelling voor het sturen. Ga naar een spel dat de stuurmodus ondersteunt en ga naar het instellingenmenu. Hier moet u de optie "Bedieningsinstellingen" selecteren. Naast de menu's "Toetsenbordinstellingen" en "Muisinstellingen", ziet u het gedeelte "Alternatieve bediening" - dit is wat u nodig hebt. Nadat u dit menu hebt geopend, stelt u de gewenste parameters voor bepaalde knoppen in zoals het u uitkomt. Nadat alle instellingen zijn opgeslagen, start u een nieuw spel.

Stap 3

Mogelijke problemen. Als, nadat je het spel hebt ingevoerd, de stuurbediening inactief blijft, kan dit twee redenen hebben: de computer heeft het apparaat niet gedetecteerd of je hebt niet het juiste stuurprogramma geïnstalleerd (sommige modellen stuurwielen zorgen voor de voorlopige installatie van het stuurprogramma op de pc). Dit alles kan echter worden gedetecteerd, zelfs in het stadium van de bedieningsinstellingen - als op het moment van instellen van de bediening bij het proberen om de toetsen te veranderen, de stuurknoppen niet reageren, betekent dit dat deze inactief zijn. In dit geval moet u op de pc het stuurprogramma installeren dat bij het apparaat wordt geleverd. Herhaal na de installatie alle stappen van de tweede stap.

Aanbevolen: