Hoe Het Internet Met De Telefoon Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Internet Met De Telefoon Te Verbinden
Hoe Het Internet Met De Telefoon Te Verbinden

Video: Hoe Het Internet Met De Telefoon Te Verbinden

Video: Hoe Het Internet Met De Telefoon Te Verbinden
Video: How to Connect My Phone to My Internet Using Wi-Fi Wireless : Keeping Up With Technology 2024, April
Anonim

De grootste telecomoperators bieden hun klanten al lange tijd een dienst aan waarmee ze rechtstreeks vanaf hun mobiele telefoon toegang hebben tot internet. Om verbinding te maken, moet u een eenvoudig verzoeknummer bellen. Zodra de verbinding actief is, kunt u verschillende inhoud downloaden. U betaalt er overigens alleen voor.

Hoe het internet met de telefoon te verbinden
Hoe het internet met de telefoon te verbinden

instructies:

Stap 1

Beeline-abonnees kunnen op twee verschillende manieren automatische internetinstellingen bestellen: met en zonder GPRS-kanaal. Om op de eerste manier te activeren, moet u het USSD-opdrachtnummer * 110 * 181 # gebruiken. En om verbinding te maken met het tweede type internetinstellingen, stuurt u een USSD-verzoek * 110 * 111 #. Na het verzenden, evenals na het installeren van de ontvangen instellingen, moet u eerst uw mobiele telefoon uitschakelen en vervolgens weer inschakelen. Zo zet je de instellingen aan en kun je op elk moment online.

Stap 2

Gebruikers van het Megafon-netwerk om automatische instellingen te bestellen, moeten het korte nummer van de abonneeservice 0500 bellen. Het is trouwens bedoeld voor oproepen vanaf mobiele telefoons. Als u vanaf een vaste lijn belt, gebruikt u het nummer 502-5500. Let er ook op dat u voor hulp contact kunt opnemen met een van de Megafon-communicatiesalons of een van de technische ondersteuningskantoren van de abonnees. Een medewerker van het bedrijf zal u altijd helpen met de installatie van diensten (evenals met hun deactivering en configuratie).

Stap 3

Vergeet niet het nummer waarnaar u een sms kunt sturen - 5049. Bij het bestellen van internetinstellingen moet u het nummer 1 aangeven in de berichtentest. U kunt trouwens WAP- en mms-instellingen ontvangen met hetzelfde nummer. Gewoon, in plaats van één, moet u respectievelijk twee of drie aangeven. En hier zijn de laatste twee nummers waarmee u verbinding kunt maken met internet op uw mobiele telefoon: 05190 en 05049.

Stap 4

Als u een abonnee bent van de MTS-operator, bel dan het gratis nummer 0876 om een verzoek om internetinstellingen te verzenden. U kunt ook het formulier invullen en naar de operator sturen (alle acties worden uitgevoerd op de officiële website van het bedrijf).

Aanbevolen: