Hoe Verwijderde Nummers Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Nummers Te Herstellen
Hoe Verwijderde Nummers Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Nummers Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Nummers Te Herstellen
Video: How To Recover Deleted Audio Files (Songs/Music/Mp3 Files) 2024, Mei
Anonim

U kunt verwijderde telefoonnummers zelf herstellen, zelfs zonder de hulp van specialisten van het servicecentrum. Bijna elk mobiel bedrijf biedt tegenwoordig dergelijke diensten gratis aan op hun officiële websites.

Hoe verwijderde nummers te herstellen
Hoe verwijderde nummers te herstellen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - de mogelijkheid om toegang te krijgen tot internet.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw serviceprovider voor uw factuurgegevens. U krijgt voor een bepaalde periode een volledige lijst met uitgaande en inkomende nummers, waarna het herstellen van de details van de factuur gewoon geen zin heeft. U kunt contact opnemen met de telefoniste die wordt vermeld in de instructies voor uw mobiele telefoon. De exploitant beantwoordt alle vragen en geeft gedetailleerd advies, met behulp waarvan de beste beslissing kan worden genomen.

Stap 2

Bestel op de persoonlijke website van uw telecomoperator via de internetassistent een gedetailleerd rapport met behulp van de functie van gespreksdetails en kostenbeheersing. Deze diensten worden verleend aan elke persoon die een mobiele telefoon gebruikt, onder voorbehoud van de opgave van de individuele gegevens van de simkaarthouder (codewoord, paspoortgegevens) en een positief saldo.

Stap 3

Bekijk zorgvuldig de volledige lijst met contacten (berichten of telefoontjes) voor de opgegeven periode en selecteer de nummers die het beste passen bij bepaalde parameters. Dit kan de exacte tijd en datum zijn van het bericht of de oproep, het aantal berichten of oproepen, de duur van het gesprek, enz.

Stap 4

Naast het gratis gebruik van het gedetailleerde rapport, kunt u ook speciale programma's gebruiken die zijn ontworpen om mobiele telefoons te scannen en verwijderde berichten en nummers te herstellen. Na zes maanden worden alle contacten uit het drill-down rapport verwijderd. Deze methode is echter duur, omdat het noodzakelijk is om programma's voor het scannen aan te schaffen tegen vrij hoge kosten.

Aanbevolen: