Hoe U Opera Op Uw Telefoon Kunt Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe U Opera Op Uw Telefoon Kunt Updaten
Hoe U Opera Op Uw Telefoon Kunt Updaten

Video: Hoe U Opera Op Uw Telefoon Kunt Updaten

Video: Hoe U Opera Op Uw Telefoon Kunt Updaten
Video: 3310 3G How to update opera mini browser to latest (ver.8) 2024, Mei
Anonim

Opera is een van de meest populaire internetbrowsers onder pc- en laptopgebruikers en onder degenen die de voorkeur geven aan mobiel internet.

Hoe u Opera op uw telefoon kunt updaten
Hoe u Opera op uw telefoon kunt updaten

instructies:

Stap 1

Elke mobiele browser vereist periodieke updates. Waar is het voor? Browser voor mobiele internettoegang is een programma dat is ontworpen en gemaakt om op internet te surfen met een gewone mobiele telefoon. Regelmatige upgrade van een dergelijke applicatie stelt u in staat om het gebruik van het programma te vereenvoudigen, de toegangssnelheid te verhogen en fouten en "bugs" in het werk met de browser te verwijderen.

Stap 2

Opera trekt steeds meer gebruikers dankzij de vrij eenvoudige interface en een groot aantal handige tools voor de gebruiker (bijvoorbeeld de mogelijkheid om vaak bekeken pagina's te bookmarken). Het is Opera die de lijst met "gadgets" voor mobiele telefoons en tablets voortdurend uitbreidt - daarom moet het constant worden bijgewerkt.

Stap 3

U kunt altijd informatie vinden over de laatste updates van de mobiele versie van Opera op de officiële website www.opera.com/mobile. Als deze browser door de fabrikant als hoofdbrowser op de telefoon is geïnstalleerd en de software moet worden bijgewerkt, wordt er een bijbehorend bericht met een link naar uw telefoon verzonden. Door erop te klikken en op de knop "Ga naar de site" te klikken, start u automatisch met het downloaden van de nieuwe versie van de applicatie.

Stap 4

Als je een USB-kabel hebt om gegevens van je computer naar je mobiele telefoon over te zetten, is het updaten van Opera eenvoudig genoeg. Download de mobiele versie van het programma van de officiële website op het bovenstaande adres. Gebruik daarna de geheugenkaart als een flashstation, sla het installatiebestand erop op en download de nieuwste browserversie naar uw telefoon.

Stap 5

U kunt uw Opera-browser rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat bijwerken. Typ https://www.m.opera.com in de adresbalk. Klik vervolgens op de knop "Go" en download de mobiele versie van de browser op de pagina die wordt geopend. Start uw telefoon opnieuw op en u kunt aan het netwerk gaan werken.

Aanbevolen: