Hoe Ios Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Ios Te Updaten
Hoe Ios Te Updaten

Video: Hoe Ios Te Updaten

Video: Hoe Ios Te Updaten
Video: How to Update your iPhone Software Faster 2024, Mei
Anonim

Elke nieuwe distributie van IOS biedt nieuwe functies en mogelijkheden die voorheen niet beschikbaar waren, dus het is raadzaam om uw apparaten tijdig bij te werken. Gelukkig is het proces van het bijwerken van het besturingssysteem op een iPad of iPhone vrij eenvoudig.

IOS updaten
IOS updaten

Om iOS bij te werken naar versie 7.1, heb je ongeveer 2,5 GB schijfruimte nodig, dus je zult wat ruimte moeten vrijmaken als je gadget vol is. U kunt de beschikbare ruimte controleren door naar Instellingen -> Algemeen -> Statistieken te gaan.

Tegenwoordig worden er twee methoden gebruikt om u te helpen uw iOS bij te werken: u kunt een Wi-Fi-verbinding gebruiken of uw gadget op een pc aansluiten en bijwerken via iTunes.

Updaten via wifi

Als de batterij van uw iPad of iPhone voor minder dan 50% is opgeladen, moet u deze tijdens het updaten op de oplader aansluiten.

Ga naar de instellingen van je gadget en ga naar het item "Algemeen" in het menu aan de linkerkant. Het tweede item van boven is het item "Software-update". Klik op dit tabblad en selecteer Downloaden en installeren. Daarna zal de IOS-update beginnen, wat enkele minuten duurt, tijdens dit proces zal de gadget opnieuw opstarten.

Als de knop Downloaden en installeren grijs wordt weergegeven, probeer dan wat ruimte vrij te maken. In principe is deze vereiste tijdelijk, dus na installatie van IOS 7.1 komt er weer vrije ruimte vrij.

Updaten met iTunes

Sluit eerst uw iPad of iPhone aan op uw pc of Mac met behulp van de kabel die bij uw aankoop is geleverd. Hierdoor kan iTunes verbinding maken met uw apparaat.

U moet ook de nieuwste versie van iTunes installeren. U wordt gevraagd om het te downloaden wanneer de service start. Nadat de applicatie is geïnstalleerd, kan het systeem u om de iCloud-instellingen vragen wanneer u zich aanmeldt bij uw iTunes-account.

Nadat iTunes is gestart, moet de service automatisch detecteren dat er een nieuwe versie van het besturingssysteem is en aanbieden om ernaar over te schakelen. Selecteer Annuleren. Voordat u gaat updaten, moet u uw gadget handmatig synchroniseren om er zeker van te zijn dat alles in orde is.

Nadat het dialoogvenster is gesloten, zou iTunes automatisch met uw apparaat moeten synchroniseren. Als dit niet het geval is, kunt u dit handmatig doen door uw apparaat te selecteren in de lijst met beschikbare apparaten.

Nadat de synchronisatie is voltooid, opent u uw apparaat in iTunes. Je vindt het in het menu aan de linkerkant. Klik op het apparaatscherm op de knop "Update". Nadat u heeft gevraagd of u wilt upgraden, begint het installatieproces. Dit duurt een paar minuten en gedurende deze tijd kan uw iPad of iPhone meerdere keren opnieuw opstarten.

Aanbevolen: