Software Installeren Op Een Nokia-telefoon

Inhoudsopgave:

Software Installeren Op Een Nokia-telefoon
Software Installeren Op Een Nokia-telefoon

Video: Software Installeren Op Een Nokia-telefoon

Video: Software Installeren Op Een Nokia-telefoon
Video: Flash/upgrade firmware all Nokia with Nokia Software Recovery tool. 2024, April
Anonim

De software die door een fabrikant in een telefoon is geïnstalleerd, is zelden voldoende om te voldoen aan de veeleisende smaak van de hedendaagse gebruikers van mobiele apparaten. Bijna iedereen moet extra applicaties op zijn mobiele telefoon installeren. Voor Nokia-telefoonbezitters zijn er minstens twee eenvoudige manieren om dit zonder veel moeite te doen.

Software installeren op een Nokia-telefoon
Software installeren op een Nokia-telefoon

instructies:

Stap 1

De eerste optie is geschikt voor bezitters van smartphones met een wifi-module. Zoek de ingebouwde OVI Store-applicatie op uw telefoon en open deze nadat u verbinding hebt gemaakt met internet via het gratis draadloze netwerk. U wordt gevraagd om u te registreren in het systeem, waarna u toegang heeft tot duizenden applicaties voor elke smaak, waaronder een groot aantal gratis programma's, games, thema's, enz. Nadat u een toepassing hebt geselecteerd, klikt u op de knop Downloaden ernaast. Wanneer het bestand is gedownload, vraagt de telefoon u om het te installeren.

Stap 2

De tweede optie is geschikt voor bezitters van zowel smartphones als eenvoudige mobiele telefoons. Ga online vanaf uw computer en download de gewenste toepassingen. Sluit de telefoon met een USB-kabel aan op de computer en kopieer de installatiebestanden naar het telefoongeheugen. Ga naar de telefoon in "Menu" - "Bestandsbeheer" en zoek de map met de programma's die je hebt gekopieerd. Nadat u het bestand hebt geselecteerd, drukt u op "Opties" - "Installeren". De applicatie wordt geïnstalleerd.

Aanbevolen: