Firmware Installeren

Inhoudsopgave:

Firmware Installeren
Firmware Installeren

Video: Firmware Installeren

Video: Firmware Installeren
Video: Как установить стоковую прошивку (программное обеспечение) на телефон Samsung с помощью Odin 2024, Maart
Anonim

Firmware, of in het Russisch, firmware is software die in een hardwareapparaat is ingebouwd en de werking ervan regelt. Bijna elk modern apparaat heeft zijn eigen firmware, van een modem tot digitale camera's.

Firmware installeren
Firmware installeren

instructies:

Stap 1

Gebruikers wordt meestal niet geadviseerd om de firmware zelf op hun apparaten te installeren. Fabrikanten waarschuwen dus voor mogelijke storingen die tijdens het knipperen kunnen optreden. Daarom is het in de meeste gevallen, om een nieuwe firmware te installeren, bijvoorbeeld in een mobiele telefoon, beter om contact op te nemen met een geautoriseerde dienst die een garantie kan geven voor zijn werk.

Stap 2

Als u echter zeker bent van uw capaciteiten en geen garantie nodig hebt, moet u, voordat u de firmware installeert, de bijbehorende instructies in detail bestuderen op de forums en gespecialiseerde sites. Afhankelijk van het apparaat dat u gaat flitsen, moet u mogelijk enige voorbereidende voorbereidingen treffen. Vergeet niet om, indien mogelijk, alle belangrijke gegevens op te slaan of een volledige back-up van alle informatie te maken voordat u met de installatie van de firmware begint.

Stap 3

Afhankelijk van het type apparaat kan het algoritme voor het installeren van de firmware verschillen. In de meeste gevallen is het flashen van een apparaat niet moeilijk en hebt u drie hoofdcomponenten nodig:

• Programma voor communicatie met het apparaat;

• Direct firmware;

• Verbindingskabel.

Bovendien is het soms nodig om bovendien een speciaal flasher-programma te downloaden.

Stap 4

Tijdens het flashen, door het apparaat op de computer aan te sluiten en de juiste programma's uit te voeren, vermijdt u twee situaties die kunnen leiden tot het falen van uw apparaat. Ten eerste mag u voor het einde van de programma's in geen geval de verbindingskabel loskoppelen. Ten tweede, vermijd stroompieken en stroomuitval. Om dit te doen, sluit u vooraf uw computer en het apparaat dat u reflasht aan op een ononderbroken stroomvoorziening.

Aanbevolen: