Hoe Een Oude Firmware Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Oude Firmware Te Installeren
Hoe Een Oude Firmware Te Installeren

Video: Hoe Een Oude Firmware Te Installeren

Video: Hoe Een Oude Firmware Te Installeren
Video: Analogue Super NT Unboxing & How to Install Firmware Update 2024, April
Anonim

De wereldberoemde multimediaspeler Ipod wordt voortdurend verbeterd door Apple-programmeurs. Bijna elk jaar worden er nieuwe firmwares voor deze speler uitgebracht, die de functionaliteit vergroten en ook nieuwe functies aan deze speler toevoegen. Maar voor elke gebruiker ziet een bepaalde firmwareversie er anders uit: de een houdt van de nieuwe functies, terwijl de ander deze functies misschien niet leuk vindt. Met het updatesysteem van Apple kunt u niet alleen de firmwareversie bijwerken, maar ook terugkeren naar de vorige.

Hoe een oude firmware te installeren
Hoe een oude firmware te installeren

Noodzakelijk

iTunes-software, iPod-speler

instructies:

Stap 1

Bij het bijwerken van de firmware kunt u te maken krijgen met nieuwe functies die mogelijk niet bij u passen; om de nieuwe firmware terug te draaien, moet u het iTunes-programma downloaden, bij voorkeur de versie waarmee de firmware voor het eerst is geproduceerd. Verwijder de oude versie van dit programma en installeer na het opnieuw opstarten de recent gedownloade versie.

Stap 2

Als er een foutmelding verschijnt die wijst op een schending van de integriteit van het bestand iTunes Library.itl, opent u de map C: / Documents and Settings / User / My Documents / My Music / iTunes (voor Windows XP) of C: / Users / User / Muziek / iTunes (voor Windows Vista) in Verkenner. Hernoem het vervolgens naar iTunes Library_old.itl-bestand

Stap 3

Download de oude firmwareversie of vind deze op uw harde schijf. Start uw iPod in DFU-modus. Sluit het aan op uw computer en start iTunes. Houd 2 toetsen (Home-toets en Uit-toets) ingedrukt totdat het apparaat volledig is uitgeschakeld. Laat één seconde na het uitschakelen van de speler de knop los om de speler uit te schakelen en houd de Home-knop ingedrukt.

Stap 4

Na een tijdje zal iTunes uw speler detecteren, maar het spelerscherm licht niet op. Nu kunt u de Home-knop loslaten. Deze handeling is vereist, anders wordt de speler gewoon ingeschakeld. Selecteer in het programma de modus "Herstel". Houd de Shift-toets ingedrukt en geef vervolgens de locatie van de firmware op. Na het uitvoeren van een firmwareherstel worden alle gegevens van de media van de speler gewist.

Aanbevolen: