Aangepaste Firmware Installeren

Inhoudsopgave:

Aangepaste Firmware Installeren
Aangepaste Firmware Installeren

Video: Aangepaste Firmware Installeren

Video: Aangepaste Firmware Installeren
Video: [Tutorial] How to install Android TV 9 on your X96 Max+ Android Box 2024, April
Anonim

Firmware is software die verantwoordelijk is voor de juiste werking van de telefoon. Na verloop van tijd kunnen door onzorgvuldige omgang met de telefoon defecten in de firmware optreden, wat kan leiden tot "storingen" of een volledige bevriezing van het apparaat. In dit geval moet u een aangepaste, "fabrieks"-firmware installeren.

Aangepaste firmware installeren
Aangepaste firmware installeren

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u uw telefoon synchroniseren met uw computer. In de doos waarin je de telefoon hebt gekocht, moet samen met de oplader een schijf met stuurprogramma's zitten, evenals een datumkabel waarmee je de telefoon op de computer kunt aansluiten. Als deze componenten ontbreken, kunt u de kabel bij elke mobiele telefoonwinkel vinden. Zorg ervoor dat de kabel bij uw telefoon past voordat u deze aanschaft - de connectoren moeten overeenkomen.

Stap 2

Gebruik zoekmachines om synchronisatiesoftware en stuurprogramma's voor uw telefoon te downloaden. Controleer voor de installatie of de stuurprogramma's correct zijn voor uw telefoon. De beste optie is om stuurprogramma's te downloaden van de website van de telefoonfabrikant. Installeer stuurprogramma's en software en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer. Zorg ervoor dat de computer de telefoon "ziet". Kopieer alle persoonlijke informatie van uw telefoon - foto's, video's, audio, berichten en het telefoonboek. Deze gegevens moeten op de computer worden opgeslagen, omdat ze tijdens de firmware-installatie verloren kunnen gaan.

Stap 3

Download knipperende software en fabrieksfirmware van internet. U kunt een zoekmachine gebruiken om software te vinden, maar u kunt het beste de fabrieksfirmware downloaden van de website van de fabrikant van de mobiele telefoon. Installeer de software, zorg ervoor dat de computer de telefoon "ziet" en voer de handeling uit volgens de instructies voor het knipperen. Tijdens de bediening kan de telefoon meerdere keren worden in- en uitgeschakeld. Om te voorkomen dat u de telefoon uitschakelt, begint u pas met knipperen als de batterij volledig is opgeladen.

Aanbevolen: