Hoe De Firmware In De Speler Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmware In De Speler Te Installeren
Hoe De Firmware In De Speler Te Installeren

Video: Hoe De Firmware In De Speler Te Installeren

Video: Hoe De Firmware In De Speler Te Installeren
Video: TUTORIAL: China mp4 mp5 firmware install 2024, April
Anonim

Bijna elke moderne mp3-speler is uitgerust met een of andere firmware. Wat betekent dat het software heeft die verantwoordelijk is voor de werking en functies van de speler. Als uw speler begint te rommelen of als u gewoon de mogelijkheden van uw apparaat wilt uitbreiden, moet u de firmware wijzigen. Dit kan op verschillende manieren.

Hoe de firmware in de speler te installeren
Hoe de firmware in de speler te installeren

instructies:

Stap 1

Breng de speler naar een servicecentrum van een fabrikant. Als er in uw stad geen dergelijk centrum is, kunt u gebruik maken van de betaalde diensten van elk reparatiecentrum voor kleine mobiele telefoons en multimedia. Breng je apparaat mee, leg uit wat je wilt en wacht gewoon tot de professionals hun werk doen. De procedure duurt maximaal één werkdag. Het is goed mogelijk dat u na het inleveren in de ochtend de speler in de avond weer terugkrijgt.

Stap 2

Probeer het systeem zelf te updaten. De makkelijkste manier is via internet. Als uw gadget een draadloze internetverbinding ondersteunt, maakt u er verbinding mee. Zoek in het instellingengedeelte het item "over systeem" of "update". Begin met scannen naar nieuwe firmwareversies. Als de speler recentere versies vindt, zal hij u aanbieden deze te downloaden en te installeren. Je moet gewoon een beetje wachten.

Stap 3

Download de update handmatig. Ga hiervoor naar de website van het bedrijf dat uw speler heeft uitgebracht, selecteer uw model en ga naar de downloadsectie. Zoek de bestanden waarin u geïnteresseerd bent in de sectie. In de regel zal dit een regulier installatieprogramma zijn. Download het en voer het uit. Wanneer het installatieprogramma om de installatielocatie vraagt, geeft u de schijf van de speler op. Om dit te doen, moet het zijn aangesloten op een computer.

Stap 4

Selecteer de tweede optie als uw model de eerste niet ondersteunt. Het bestaat uit het downloaden van een speciaal archief, dat vanaf de speler zelf moet worden gestart om het te kunnen installeren. Verplaats hiervoor het gedownloade bestand naar de schijf of het flashgeheugen van de speler. Start vervolgens de speler en zoek het installatieprogramma in de verkenner. Start het op. Het scherm kan een tijdje leeg blijven - maak je geen zorgen, hoogstwaarschijnlijk is het proces voor het vervangen van bestanden aan de gang. Druk nergens op en wacht tot de bewerking is voltooid.

Aanbevolen: