Intercity-toegang Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Intercity-toegang Uitschakelen?
Intercity-toegang Uitschakelen?

Video: Intercity-toegang Uitschakelen?

Video: Intercity-toegang Uitschakelen?
Video: Intercity Groningen vertrekt vanuit Rotterdam Centraal 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel redenen die ons kunnen dwingen om de langeafstandstoegang op onze telefoon uit te schakelen. Denk hierbij aan de aanwezigheid van kleine kinderen die al spelend een interlokaal nummer kunnen bellen of het verhuren van woonruimte aan huurders. Er zijn twee manieren om uzelf te beschermen tegen hoge telefoonrekeningen over lange afstanden.

Intercity-toegang uitschakelen?
Intercity-toegang uitschakelen?

Noodzakelijk

  • - het paspoort;
  • - contract voor de levering van telefoondiensten;
  • - uitspraak.

instructies:

Stap 1

De eerste methode is om de intercity-uitgang volledig uit te zetten, dat wil zeggen, zoals mensen zeggen, de acht uitschakelen.

Stap 2

Hiervoor moet je naar het kantoor komen van de operator die je telefoondiensten levert (als we het hebben over een vaste telefoon, dan naar het regionale telefooncommunicatiecentrum). Het adres van de wijkhub moet worden vermeld in het contract voor de levering van een telefoonlijn. Het is het gezinslid voor wie deze overeenkomst is opgesteld moet gaan.

Stap 3

U dient een identiteitsbewijs (paspoort) en uw kopie van het contract voor het verlenen van communicatiediensten mee te nemen. In sommige organisaties kan nog steeds een document over de eigendom van het appartement en een huwelijksakte vereist zijn. Een volledige en nauwkeurige lijst van documenten die nodig kunnen zijn, kunt u het beste vooraf opvragen door het kantoor van "uw" bedrijf te bellen. Haar telefoonnummer vind je in de aansluitovereenkomst of in betaaldocumenten.

Stap 4

In het kantoor zelf hoeft u alleen maar uw voornemen te melden om de intercity-uitgang af te zetten en een bijbehorende verklaring te schrijven.

Stap 5

In de regel wordt deze service betaald. Hoewel er enkele organisaties zijn die de acht gratis loskoppelen, vragen ze alleen geld om ze weer aan te sluiten. Dit moet echter, evenals de kosten van de service, ook vooraf worden aangevraagd.

Stap 6

Zoek na het schrijven van de aanvraag na onder welke voorwaarden de intercity-uitgang weer naar u wordt doorverbonden. Feit is dat sommige organisaties de acht automatisch 6 maanden na het uitschakelen aansluiten.

Stap 7

In de regel wordt de toegang op afstand vanaf uw telefoon de volgende dag na het indienen van de aanvraag geblokkeerd.

Stap 8

De tweede manier is codering. Dat wil zeggen, de code is ingesteld op acht. Het werkt als volgt. U moet u over lange afstand of naar uw mobiele telefoon bellen, de verbindingscode voor het cijfer acht invoeren, het gesprek beëindigen, de code invoeren om de verbinding te verbreken.

Stap 9

Om de codering te maken, moet u hetzelfde doen als wanneer u het uitschakelt. Het enige verschil zit in de inhoud van de verklaring.

Aanbevolen: