Hoe De Nokia 5530 Luider Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe De Nokia 5530 Luider Te Maken
Hoe De Nokia 5530 Luider Te Maken

Video: Hoe De Nokia 5530 Luider Te Maken

Video: Hoe De Nokia 5530 Luider Te Maken
Video: NOKIA 5530 2009 года, Убийца Айфонов 2024, Mei
Anonim

De Nokia 5530 mobiele telefoon is gepositioneerd als een toestel met een groot aantal multimediafuncties, waaronder het afspelen van mp3-bestanden. Gebruik een van de verschillende eenvoudige methoden om het volume van uw muziek te verhogen.

Hoe de Nokia 5530 luider te maken
Hoe de Nokia 5530 luider te maken

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om het volume van de afgespeelde muziek te maximaliseren, is door de equalizerinstellingen te maximaliseren. Maak deze instelling in het menu van uw mp3-speler waarmee u nummers op de telefoon afspeelt. Als het resultaat niet bij je past of de instelling te "ruw" blijkt te zijn, en sommige frequenties erg zwak zijn, gebruik dan de volgende optie.

Stap 2

Verwerk tracks die op een mobiele telefoon worden afgespeeld met behulp van audio-editors. De meest geschikte programma's hiervoor zijn programma's als Adobe Audition en Sony Sound Forge, ongeacht de versie. Laten we eens kijken naar het bewerken van een track aan de hand van het voorbeeld van het Adobe Audition-programma. Upload het bestand dat u wilt bewerken. Voer deze actie uit met behulp van het menu "Bestand" of gewoon door de audiotrack naar het werkveld van het programma te slepen. Wacht tot het bestand is geladen en selecteer vervolgens het hele bestand. Gebruik het effect Normalize of Sound Up om het volume van de song te verhogen. Als u van plan bent een melodie voor een oproep in te stellen, gebruikt u het "Grafische equalizer"-effect. Met zijn hulp kunt u het volume van afzonderlijke frequenties verhogen, namelijk hoog en gemiddeld. Feit is dat de luidspreker van een mobiele telefoon slecht geschikt is voor het weergeven van lage frequenties, daarom kan hij met een simpele verhoging van het volume zoemen. Sla de bewerkingsresultaten op en controleer de track op euphony door deze naar je mobiele telefoon te kopiëren.

Stap 3

Als er veel tracks zijn die u van plan bent te verwerken, gebruik dan programma's die het verwerken van meerdere stukken tegelijk ondersteunen, bijvoorbeeld Mp3Gain. Laad alle bestanden in de verwerkingswachtrij, selecteer ze vervolgens allemaal en stel het niveau in waarop u het volume wilt verhogen. Houd er rekening mee dat u deze actie niet ongedaan kunt maken, dus sla de resultaten op als nieuwe tracks of luister naar het effect op elk ervan.

Aanbevolen: