Hoe De Speler Luider Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Speler Luider Te Maken?
Hoe De Speler Luider Te Maken?

Video: Hoe De Speler Luider Te Maken?

Video: Hoe De Speler Luider Te Maken?
Video: HOE DE JE EEN KNUCKLEBALL? (BESTE TIPS!) 2024, Mei
Anonim

Wanneer u naar uw favoriete muziek luistert, wilt u soms dat deze zo hard mogelijk klinkt, zelfs als deze op maximaal volume staat. U kunt het afspeelvolume in een paar eenvoudige stappen verhogen.

Hoe de speler luider te maken?
Hoe de speler luider te maken?

instructies:

Stap 1

Gebruik equalizerinstellingen om het afspeelvolume te maximaliseren. Ze zijn aanwezig in bijna elke speler en er wordt naar geluisterd om het geluid aan te passen aan het type nummer dat wordt afgespeeld. Door alle EQ-parameters te maximaliseren, kunt u het volume zo hard mogelijk maken.

Stap 2

Gebruik de audio-editor om het volume van de track te wijzigen. De beste optie zou zijn om Sony Sound Forge of Adobe Audition te gebruiken. Deze editors hebben de beste compressiekwaliteit. Gebruik normalisatie- en luidheidseffecten. Pas op dat u de eufonie niet verliest wanneer u het volume wijzigt. Je kunt de track ook kalibreren op de frequenties die je het hardst wilt spelen. Gebruik het grafische equalizer-effect. Verhoog de frequenties die u wilt verhogen en sla het resultaat op.

Stap 3

Gebruik het Mp3Gain-programma om meerdere bestanden te verwerken. Hiermee kunt u het volume van meerdere tracks verhogen. Om dit te doen, volstaat het om dit programma te installeren en na het starten de bestanden toe te voegen die u wilt verwerken voor verwerking. Houd er rekening mee dat u met deze editor uw wijzigingen niet ongedaan kunt maken, dus u kunt het beste de optie "Een kopie opslaan" gebruiken. Alle tracks die u bewerkt, blijven dus ongewijzigd en op de uitvoer ontvangt u kopieën ervan met een verhoogd volume.

Stap 4

De meeste hoofdtelefoons die bij audiospelers worden geleverd, zijn 32 ohm. Zoek naar een koptelefoon met een impedantie van 16 ohm, omdat je hiermee nummers op een hoger volume kunt afspelen. U kunt ook een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking gebruiken. Met hun hulp zullen externe geluiden in de minste mate worden gehoord, zodat het geluid van muziek helderder zal zijn.

Aanbevolen: