Hoe U Uw Microfoon Luider Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Microfoon Luider Kunt Maken
Hoe U Uw Microfoon Luider Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Microfoon Luider Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Microfoon Luider Kunt Maken
Video: BETER GELUID UIT JOUW MICROFOON! 2024, April
Anonim

De thuis-pc is veelzijdig en kan worden aangepast voor verschillende taken. Met een beschikbare microfoon kan het scala aan mogelijkheden worden verdrievoudigd, maar eerst moet deze microfoon goed worden aangesloten en het volume worden aangepast.

Hoe u uw microfoon luider kunt maken
Hoe u uw microfoon luider kunt maken

instructies:

Stap 1

Voor geluidsopname mag de microfoon niet luider zijn. Als je last hebt van het feit dat bij het opnemen van acapella's voor liedjes de soundtrack extreem stil is, dan is dit heel normaal. Gebruik Adobe Audition versie 3.0 en hoger voor opnemen en bewerken - hiermee kunt u het volume bijna onbeperkt verhogen zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies. Ideaal voor beginnende muzikanten.

Stap 2

Koop een versterker. Als je een vrij dure microfoon hebt gekocht, maar de soundtrack is nog steeds stil, dan heb je een hoogwaardige versterker nodig om het geluid te verwerken voordat het naar de geluidskaart wordt overgebracht (liefst niet ingebouwd). In feite ziet het eruit als een klein kastje met een volumeregelaar waaraan een microfoon is bevestigd.

Stap 3

Gebruik de ingebouwde versterker. Het werkt op vrijwel dezelfde manier als geluidsversterking in Adobe Audition, maar het is ingebouwd in het systeem en het is beter om het niet te gebruiken voor geluidsopname, maar alleen voor communicatie via internet. Je kunt de versterker als volgt vinden: Configuratiescherm -> Geluid -> Geluidsapparaten aansturen -> Opnemen -> Microfoon -> Eigenschappen -> Speciaal -> Microfoonversterking.

Stap 4

Probeer een ander audioprogramma. Speel je bijvoorbeeld Splinter Cell en gebruik je spraakcommunicatie, dan is het volume helemaal niet afhankelijk van de microfoon, maar van de nabijheid van je partner. In andere projecten is dit misschien niet gerelateerd aan de gameplay, maar gewoon aan de geluidskwaliteit in het programma zelf, dus probeer een analoog te gebruiken - daar kan het geluid zelfs wegvallen. Het beroemdste spraakcommunicatieprogramma ter wereld - Skype - kan dienen als een geweldig alternatief voor elke chat.

Stap 5

Demonteer de microfoon. Als je een apparaat alleen voor communicatie nodig hebt en er is geen manier om een ander te kopen, probeer dan alle onnodige dingen te verwijderen. Als u alle "bontvallen" en plastic hoesjes verwijdert, ontneemt u de microfoon elk esthetisch uiterlijk en verslechtert u de geluidskwaliteit, maar het volume zal aanzienlijk toenemen. De methode is natuurlijk radicaal, hoewel het behoorlijk effectief is.

Aanbevolen: