Hoe Het Geheugen Van De Smartphone Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geheugen Van De Smartphone Te Wissen
Hoe Het Geheugen Van De Smartphone Te Wissen

Video: Hoe Het Geheugen Van De Smartphone Te Wissen

Video: Hoe Het Geheugen Van De Smartphone Te Wissen
Video: Zo krijg je meer geheugen op je telefoon! 📱 2024, Mei
Anonim

Qua functionaliteit doen moderne smartphones niet veel onder voor een laptopcomputer, behalve wat betreft stroom. Daarnaast kunnen ze een heel scala aan functies uitvoeren. Als gevolg hiervan kan hun geheugen vol zijn. Om het geheugen van uw smartphone te wissen, kunt u een paar eenvoudige stappen volgen.

Hoe het geheugen van de smartphone te wissen
Hoe het geheugen van de smartphone te wissen

instructies:

Stap 1

Probeer eerst handmatig bestanden van uw smartphone te verwijderen. Ga hiervoor naar het bestandsmenu van de telefoon en verwijder alle bestanden die geen systeembestanden zijn. Verwijder ook alle programma's met behulp van verwijderprogramma's in het geheugen van de smartphone. Als uw smartphone een flashkaart heeft, formatteert u deze.

Stap 2

U kunt de firmware van uw mobiele telefoon ook resetten met een speciale code. U kunt firmware-resetcodes vinden op internet, maar de meest betrouwbare optie is om de code te gebruiken die u van uw mobiele fabrikant hebt gekregen. Vind zijn website in de technische documentatie voor je telefoon. Neem contact op met de contacten die erop staan en geef het IMEI-nummer van uw telefoon door. Voer een code in.

Stap 3

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. In de regel wordt bij uw telefoon een datakabel en een schijf met de benodigde programma's meegeleverd. Anders moet u deze componenten zelf vinden. Koop een datakabel bij een mobiele telefoonwinkel. Het is niet nodig dat er een software-cd bij wordt geleverd - u kunt deze eenvoudig downloaden van de officiële website van de fabrikant.

Stap 4

Installeer de software en stuurprogramma's, sluit vervolgens de telefoon aan op de computer en zorg ervoor dat de software de telefoon "ziet". Ga daarna via de computer naar het telefoonmenu en verwijder alle niet-systeembestanden. Wis alle bestanden op de geheugenkaart of formatteer deze. Koppel de telefoon niet los van de computer totdat de bewerking is voltooid, en start na voltooiing opnieuw op met behulp van de synchronisatiesoftware.

Aanbevolen: