Hoe De Originele Vertu . Te Onderscheiden

Inhoudsopgave:

Hoe De Originele Vertu . Te Onderscheiden
Hoe De Originele Vertu . Te Onderscheiden

Video: Hoe De Originele Vertu . Te Onderscheiden

Video: Hoe De Originele Vertu . Te Onderscheiden
Video: Очистка самогона за 5 минут 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons van Vertu zijn prestigieuze accessoires van rijke mensen. En dure dingen worden vaak nagemaakt, omdat de verkoop van exemplaren veel geld kan opleveren. Sommige kopieën zijn zo goed gemaakt dat ze op het eerste gezicht niet gemakkelijk van de originelen te onderscheiden zijn. Maar het is de moeite waard om dit te proberen, want Vertu kost veel geld en bijna niemand wil ze voor nep geven.

Hoe de originele Vertu. te onderscheiden
Hoe de originele Vertu. te onderscheiden

Noodzakelijk

kennis van de functies van echte Vertu-telefoons

instructies:

Stap 1

Pak je telefoon en bekijk hem aandachtig. Wat meteen opvalt zijn de letters op de toetsen. Op de speciaal voor Rusland gecertificeerde Vertu-originelen zijn de letters van het Russische alfabet op de knoppen gedrukt. Ze zijn groot en gemaakt met een laser. Hieronder staan de letters van het Latijnse alfabet en cijfers.

Stap 2

Alle gravures op de telefoon zijn lasergegraveerd. Als een inscriptie met verf is gemaakt of een sticker is, weet dan dat het nep is.

Stap 3

Voor de afwerking van originelen van Vertu wordt alleen met de hand gemaakt echt leer gebruikt. Kopieën van hoge kwaliteit kunnen echter ook echt leer gebruiken, evenals vergulding. Wees daarom heel voorzichtig.

Stap 4

In echte Vertu zijn alle details zeer zorgvuldig doordacht, geen gebreken zijn toegestaan. Als je een defect ziet, een onderdeel zit los of de knoppen zitten los, koop dan niet zo'n apparaat.

Stap 5

Controleer het certificaat en de originele Vertu-firmware. Er moet ook een individueel telefoonnummer beschikbaar zijn. Ook kan de eigenaar van het origineel op elk moment met een druk op de knop contact opnemen met Vertu Concierge-ondersteuning.

Stap 6

Houd er rekening mee dat de originele Vertu nooit goedkoop is. Een lagere prijs kan erop wijzen dat u een nep aangeboden krijgt.

Stap 7

Let op de grootte van de telefoon. Kopieën zijn vaak groter dan de originelen.

Stap 8

Koop uw telefoon niet in online winkels. Verkopers kunnen foto's van echte telefoons op de site plaatsen en u vervolgens nep verkopen. Een telefoon kopen in een bedrijfswinkel is misschien wel de zekerste manier om jezelf tegen bedrog te beschermen.

Aanbevolen: