Hoe De Originele Telefoon Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Originele Telefoon Te Controleren?
Hoe De Originele Telefoon Te Controleren?

Video: Hoe De Originele Telefoon Te Controleren?

Video: Hoe De Originele Telefoon Te Controleren?
Video: Tweedehands iPhone Controleren - Hier Moet Ik Op Letten 2024, Maart
Anonim

Bij het kopen van een mobiele telefoon is de kans groot dat deze namaak is. Hoe de originaliteit van een mobiele telefoon bepalen, om niet "op de bodem van de trog te blijven"?

Hoe de originele telefoon te controleren?
Hoe de originele telefoon te controleren?

instructies:

Stap 1

Maak u bij de aanschaf van een telefoon vertrouwd met de belangrijkste aspecten, waaronder het uiterlijk. Onthoud dat u op de website van de fabrikant altijd interessante informatie over het door u gekozen model kunt vinden. Besteed aandacht aan de kwaliteit en het lettertype van de merkborden en modelnummers, het lakwerk van de behuizing, de netheid van individuele ontwerpdetails en de bouwkwaliteit.

Stap 2

De volgende parameter om een origineel van een nep te onderscheiden, is het gewicht. Houd er rekening mee dat voor telefoons die meerdere netwerken tegelijkertijd ondersteunen (GSM / UMTS (3G), GSM / CDMA), het gewicht aanzienlijk zal verschillen van analogen die slechts één netwerk ondersteunen.

Stap 3

Bekijk zorgvuldig het menu, de functionaliteit en de vertaalkwaliteit. Zorg ervoor dat alle secties van het menu in het geselecteerde telefoonmodel een vertaling van hoge kwaliteit hebben en geen spelfouten bevatten. Let op de pictogrammen in het menu - ze verschillen aanzienlijk op neptelefoons.

Stap 4

Vergeet niet dat de originele telefoon stickers bevat die de verificatie van het apparaat bevestigen (PCT, CCC). Voor vervalsingen zijn dergelijke certificaten afwezig of worden ze ongeletterd uitgevoerd en verschillen ze aanzienlijk van echte certificaten. Maar ook hier is de kans groot dat er een partij telefoons het grondgebied van uw land is binnengesmokkeld, waardoor zij ook niet over dergelijke certificaten zullen beschikken.

Stap 5

Controleer de originaliteit door de hotline van de fabrikant te bellen en de IMEI van uw telefoon door te geven. Binnen enkele minuten zal de operator u op de hoogte brengen van de resultaten.

Stap 6

Wees voorzichtig, de plaats van aankoop van de telefoon is ook erg belangrijk. Onthoud: alle grote winkels en officiële distributeurs verkopen alleen originele modellen mobiele telefoons die alle niveaus van overheidscontrole hebben doorstaan en een fabrieksgarantie hebben. Houd er rekening mee: er zijn maar weinig van dergelijke producten op de reguliere markt of bazaar.

Aanbevolen: