Hoe U Uw Eigen Nummer Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Eigen Nummer Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Eigen Nummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Eigen Nummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Eigen Nummer Kunt Achterhalen
Video: Dit Gebeurt Er Als Je Je Eigen Nummer Verwijdert.. 2024, Mei
Anonim

Omdat ze het saldo van hun mobiele telefoon willen opwaarderen via een betaalterminal, lopen veel abonnees zo'n probleem op als het niet weten van hun eigen telefoonnummer. Tegenwoordig zijn er veel manieren waarop een persoon zijn telefoonnummer kan achterhalen, waarvan er slechts drie het populairst zijn.

Hoe u uw eigen nummer kunt achterhalen
Hoe u uw eigen nummer kunt achterhalen

Noodzakelijk

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om uw telefoonnummer te verduidelijken, is door het in het bijbehorende document te bekijken. Bij aankoop van een simkaart krijgt de abonnee een overeenkomst, evenals andere documentatie, waarin het gekochte nummer wordt weergegeven. Op het juiste moment kan zo'n overeenkomst er echter niet zijn en wordt het wat moeilijk om je eigen nummer te verduidelijken.

Stap 2

Als u geen document met uw telefoonnummer bij de hand heeft, kunt u het vinden door gewoon een andere telefoon te bellen die de functie voor het identificeren van inkomende oproepnummers ondersteunt. Kies hiervoor het nummer van een mobiele telefoon bij u in de buurt met automatische lijnidentificatie. Het display toont elf cijfers, wat uw telefoonnummer zal zijn.

Stap 3

Als u nergens kunt bellen, maar de verduidelijking van uw telefoonnummer voor u uiterst noodzakelijk is, kunt u als volgt te werk gaan. Open het telefoonmenu en ga naar de sectie "Toepassingen" of "Extra". Nadat u dit gedeelte hebt geopend, gaat u helemaal naar de onderkant van de pagina. Hier ziet u een applicatie die is geïnstalleerd door uw mobiele provider waarmee u het telefoonnummer kunt achterhalen met behulp van de juiste navigatie. Als u dergelijke informatie niet kunt vinden in de applicatie (dit gebeurt meestal in MTS), open dan de telefoongids van uw mobiele telefoon. Hier ziet u de "hot" nummers van de abonnee, waaronder het item "Mijn nummer". Bel deze contactpersoon en zij zullen u de nodige informatie dicteren.

Aanbevolen: