Hoe U Uw MTS-nummer Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw MTS-nummer Kunt Achterhalen
Hoe U Uw MTS-nummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw MTS-nummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw MTS-nummer Kunt Achterhalen
Video: Dimash MTV - Hoe een artiest helpen? / Twitter - Instructies voor Dears / "Qairan Elim" of Screaming 2024, April
Anonim

Als je een nieuwe simkaart hebt gekocht, moet je zeker je telefoonnummer onthouden. Maar wat als je het niet opschrijft? Hoe u uw MTS-nummer kunt achterhalen, of uw geheugen u in de steek heeft gelaten en u geld op de rekening moet zetten of de telefoon aan een vriend moet vertellen?

Hoe u uw mts-nummer kunt achterhalen?
Hoe u uw mts-nummer kunt achterhalen?

instructies:

Stap 1

Natuurlijk, het eerste dat in je opkomt als je je telefoonnummer op MTS moet weten, een andere abonnee bellen, dan worden je nummers bepaald op het apparaat van je vriend. Als er niet genoeg geld op de rekening staat, stuur dan een sms naar een vriend of een verzoek om terug te bellen. op MTS. Om een "Bel mij terug"-verzoek te verzenden, voert u het commando * 110 * abonneenummer # in.

Stap 2

Ontdek het telefoonnummer door de documenten van de gekochte simkaart te bekijken. Meestal staat de telefoon aangegeven op de plastic kaart waarin de simkaart is geplaatst, naast de pin- en packcodes, of in de overeenkomst die jij en de MTS-operator hebben gesloten.

Stap 3

Bent u uw documenten kwijt en is uw simkaart geblokkeerd, neem dan uw paspoort mee en ga naar de communicatiesalon. Specialisten van het MTS-kantoor kunnen de benodigde informatie over uw nummer vinden in de paspoortdatabase.

Stap 4

U kunt uw MTS-nummer achterhalen door een USSG-verzoek * 111 # te sturen. Selecteer in het mobiele portaal van de operator het gedeelte "Mijn gegevens" en daarin - "Mijn nummer".

Stap 5

Om snel het telefoonnummer te vinden, belt u * 111 * 0887 #. Binnen een paar seconden geeft uw telefoon de vereiste informatie weer.

Stap 6

De meeste moderne smartphones bevatten informatie over het nummer in de instellingen. Zoek naar informatie over uw nummer in secties als "mobiele communicatie", "over de telefoon", enz.

Stap 7

Om uw telefoon op een tablet te herkennen, verplaatst u de simkaart naar de telefoon en gebruikt u een van de vermelde methoden.

Stap 8

En om in de toekomst niet te hoeven nadenken hoe u uw MTS-nummer kunt achterhalen, reken dan niet op een goed geheugen, maar noteer het telefoonnummer in uw adresboek.

Aanbevolen: