Hoe U Uw Tele2-nummer Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Tele2-nummer Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Tele2-nummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Tele2-nummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Tele2-nummer Kunt Achterhalen
Video: Afgeluisterd via je telefoon? Dit kun je doen 2024, Mei
Anonim

Het aantal abonnees van de mobiele operator Tele2 groeit gestaag door de lage kosten van diensten. Bent u eigenaar geworden van een nieuwe simkaart, maar bent u uw telefoon vergeten, dan is de vraag natuurlijk hoe u uw Tele2-nummer kunt achterhalen.

Hoe u uw tele2-nummer kunt achterhalen
Hoe u uw tele2-nummer kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

Om niet te hoeven zoeken naar mogelijkheden om uw Tele2-nummer te achterhalen, moet u bij het kopen van een simkaart het contract en alle materialen die bij de abonneekit zijn inbegrepen, bewaren. Indien nodig vind je er altijd je gsm-nummer terug, evenals heel wat andere nuttige informatie.

Stap 2

Noteer uw telefoonnummer in uw telefoonboek zodat u, totdat u het zich herinnert, bij het betalen voor communicatiediensten en het gebruik van de telefoon geen last heeft van zoekopdrachten.

Stap 3

Als u desondanks verrast bent door het probleem met het verlies van het nummer, moet u weten dat uw operator voor dergelijke vergeetachtige abonnees heeft gezorgd. Om uw Tele2-nummer te achterhalen, kunt u een opdracht op uw telefoon kiezen die het probleem met het zoeken oplost. Druk op de toetsen * 201 # en bel, daarna verschijnt informatie over uw telefoonnummer op het telefoonscherm.

Stap 4

U kunt uw mobiele nummer ook achterhalen door een vriend te bellen, als u de anti-oproep-ID-service niet hebt geactiveerd. Stuur je vriend anders een sms of een verzoek om terug te bellen. Op Tele2 kan dit door de combinatie *118 * telefoonnummer # in te toetsen en op de belknop te drukken.

Stap 5

Niet alle genoemde methoden om uw Tele2-nummer te achterhalen zijn beschikbaar voor eigenaren van tabletcomputers. Om het nummer op de tablet te vinden, verplaatst u de simkaart naar een willekeurig mobiel apparaat of zoekt u naar de instellingen van de telefoon in het informatiegedeelte over de provider.

Aanbevolen: