Hoe De Firmware Van Uw Telefoon Te Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmware Van Uw Telefoon Te Identificeren
Hoe De Firmware Van Uw Telefoon Te Identificeren

Video: Hoe De Firmware Van Uw Telefoon Te Identificeren

Video: Hoe De Firmware Van Uw Telefoon Te Identificeren
Video: How to select correct Firmware for Your Samsung Device 2024, Mei
Anonim

Speciale servicecodes helpen bij het bepalen van de firmwareversie voor elke telefoon, die, wanneer ingevoerd in het menu van uw telefoon, aanvullende informatie over de configuratie toont.

Hoe de firmware van uw telefoon te identificeren
Hoe de firmware van uw telefoon te identificeren

Noodzakelijk

telefoon

instructies:

Stap 1

Als je een mobiele telefoon van Nokia hebt, gebruik dan de code * # 0000 # om informatie over de firmware te krijgen. Kies het gewoon in de standby-modus en wacht tot de systeeminformatie op het scherm verschijnt. De eerste regel toont de firmwareversie van uw mobiele apparaat, de tweede - de datum en tijd van de release van de geïnstalleerde software, de derde - het type van uw apparaat. Houd er rekening mee dat deze code ook werkt als u de firmware op uw mobiele telefoon opnieuw installeert of het besturingssysteem op uw smartphone opnieuw installeert.

Stap 2

Als u de eigenaar bent van een Siemens-telefoon, gebruikt u de combinatie * # 9999 # om de versie van de op uw apparaat geïnstalleerde software te bekijken. Ook is de code * # 0837 # geldig voor deze telefoons. Codes zijn ook beschikbaar bij het wijzigen van software.

Stap 3

Om informatie over de firmware op een Sony Ericsson-telefoon te vinden, gebruikt u de combinatie * # 7353273 # (betekent * # RELEASE #, u kunt de combinatie aan dit woord herinneren). Nadat u het in de standby-modus hebt ingevoerd, verschijnen de gegevens met de naam van het programma. Gebruik ook de code # 8377466 # om de versie te achterhalen.

Stap 4

Als u een mobiele telefoon van LG hebt, voert u 2945 # * # in de standby-modus in en selecteert u het item S / FW-versie in het menu dat op het scherm van het apparaat wordt weergegeven, waarin meerdere regels tegelijk moeten verschijnen.

Stap 5

Voer voor Alcatel-telefoons de engineeringcode * # 06 # in, na het "V" -symbool, bekijk de code van de firmware die in het apparaat is geïnstalleerd.

Stap 6

Voor informatie over de geïnstalleerde firmware in een Panasonic-telefoon, voert u * # 369 # in de stand-bymodus in of, wanneer de telefoon is ingeschakeld en voordat deze een mobiel signaal detecteert, * # 9999 #. Houd er rekening mee dat als het netwerk wordt gevonden tijdens het kiezen van de combinatie, u de firmware niet kunt bekijken.

Aanbevolen: