Hoe U Het Merk Van Uw Telefoon Kunt Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Merk Van Uw Telefoon Kunt Identificeren
Hoe U Het Merk Van Uw Telefoon Kunt Identificeren

Video: Hoe U Het Merk Van Uw Telefoon Kunt Identificeren

Video: Hoe U Het Merk Van Uw Telefoon Kunt Identificeren
Video: How to check your cellphone model? ( tagalog ) ll Babaeng Technician 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om het merk telefoons te bepalen, de gemakkelijkste is om de volledige naam van het model in de technische documentatie te bekijken. Met de toename van het aantal namaakreleases wordt echter aanbevolen aanvullende stappen te ondernemen om deze informatie te verduidelijken.

Hoe u het merk van uw telefoon kunt identificeren
Hoe u het merk van uw telefoon kunt identificeren

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Controleer of uw telefoon-ID's overeenkomen. Het IMEI-nummer op de sticker onder de batterij moet noodzakelijkerwijs overeenkomen met de code die op het scherm wordt weergegeven wanneer u de * # 06 # -combinatie invoert in de standby-modus, met de code op de sticker in de documentatie en op de garantiekaart en met de code op het pakket. Deze identifier is uniek voor elk mobiel apparaat. Het dient als extra middel om de veiligheid van uw mobiele apparaat te waarborgen; het bevat ook technische informatie die wordt ingevoerd in een speciale database voor verdere controles.

Stap 2

Open de volgende site in uw browser: https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr. Voer het identificatienummer van uw mobiele apparaat in het daarvoor bestemde invoerformulier in en klik op de knop Analyseren en bekijk na een bepaalde tijd de resultaten.

Stap 3

Lees de merkinformatie van uw telefoon, evenals aanvullende informatie over het land en de datum van de fabrikant, het serienummer, enzovoort. Gebruik deze site ook om uw mobiele telefoon na aankoop te controleren.

Stap 4

Ontdek het merk van je telefoon. door de meegeleverde technische documentatie te lezen. Dit is niet de meest betrouwbare manier, aangezien vervalsers alles kunnen schrijven. Zoek ook informatie over het opgegeven model op internet, of deze daadwerkelijk bestaat. Vervalsers gebruiken vaak bewust de vervanging van één letter, cijfer of teken in de naam.

Stap 5

Koop geen nep-mobiele telefoons, er wordt binnenkort een wet aangenomen over het gebruik van hun basisfuncties, waarna de diensten van mobiele operators voor deze apparaten niet beschikbaar zullen zijn.

Aanbevolen: