Hoe Een Mobiele Telefoon Te Identificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Te Identificeren?
Hoe Een Mobiele Telefoon Te Identificeren?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Identificeren?

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Te Identificeren?
Video: Hoe kan ik me identificeren via de Itsme-app? 2024, Mei
Anonim

Om een mobiele telefoon te identificeren, hebben veel mensen slechts één blik op het apparaat nodig. Op mobiele telefoons zijn de logo's van de fabrikant aangebracht, waarmee u de betrokkenheid van de telefoon bij een bepaald merk kunt bepalen. Het bepalen van uw telefoonmodel zal echter iets moeilijker zijn.

Hoe een mobiele telefoon te identificeren?
Hoe een mobiele telefoon te identificeren?

Het is nodig

Mobiele telefoon, technische productdocumentatie

instructies:

Stap 1

Met de instructies voor het apparaat in de hand, kun je jezelf niet kwellen met dergelijke vragen. De nodige informatie over het telefoonmodel en het merk wordt op de voorkant van de handleiding weergegeven. Als de instructies ontbreken, kunt u het telefoonmodel achterhalen door de kassabon van het product te bekijken. Als er geen instructie of ontvangstbewijs is, wordt het bepalen van het model van een mobiele telefoon wat moeilijk, maar het zal mogelijk zijn.

Stap 2

U kunt de informatie krijgen die u nodig hebt door het apparaat eenvoudig uit elkaar te halen. Open hiervoor het klepje van het paneel van de mobiele telefoon en verwijder vervolgens de batterij uit het apparaat. Op de achterkant van de case ziet u een sticker met informatie over de fabrikant van het product en het land van herkomst. Het toont ook de volledige naam van de telefoon (merk en model) en het persoonlijke identificatienummer.

Stap 3

Als u de mobiele telefoon niet uit elkaar wilt halen, kunt u als volgt te werk gaan: zet eerst de mobiele telefoon uit en vervolgens weer aan. In dit geval worden gegevens over het model van het apparaat weergegeven op het display wanneer de telefoon wordt opgestart. De vereiste informatie zou moeten verschijnen voordat het welkomstbericht wordt weergegeven.

Aanbevolen: