Hoe Sms'en Naar India?

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar India?
Hoe Sms'en Naar India?

Video: Hoe Sms'en Naar India?

Video: Hoe Sms'en Naar India?
Video: How to force reboot your Samsung Galaxy smartphone 2024, Mei
Anonim

Mobiele communicatie is samen met internet een integraal onderdeel van het menselijk leven geworden. Als je vrienden in India hebt, kun je ze bellen, maar de kosten van het gesprek zullen hoog zijn. U kunt geld besparen door sms-berichten te verzenden.

Hoe sms'en naar India?
Hoe sms'en naar India?

instructies:

Stap 1

Om mobiel te kunnen bellen en sms'en, moet u het telefoonnummer van de ontvanger weten, evenals de code van de mobiele provider en de landcode. Voor Rusland is de landcode +7, voor India +9.

Stap 2

Gebruik de juiste opdracht op uw mobiele telefoon om SMS te verzenden. Voer de tekst in, stuur deze naar het Indiase nummer met de code +9 (hierna het tiencijferige abonneenummer).

Stap 3

Als je problemen hebt met het verzenden van sms via de mobiele telefoon, kun je de internetbronnen gebruiken. De gemakkelijkste manier om sms-berichten te verzenden is Facebook en Skype.

Stap 4

Voor Facebook hoeft geen software te worden geïnstalleerd, behalve de flash player. Registreer u op de bron. Hiervoor heeft u een e-mail nodig. Voer na het autorisatieproces uw gegevens in op de daarvoor bestemde tabbladen van uw account. Voer in de regel "Zoeken" de voor- en achternaam van uw vriend in, stuur hem een verzoek om als vriend toe te voegen. Wanneer hij het verzoek bevestigt, klikt u op het pictogram in de vorm van een dialoogvenster in de linkerbovenhoek en selecteert u vervolgens "Schrijf een nieuw bericht". Voer de tekst van het bericht en de naam van de geadresseerde in, na de knop "Verzenden".

Stap 5

In Skype kunt u een webcam gebruiken om een videogesprek te voeren, een microfoon om een gewoon audiogesprek te voeren. Het is mogelijk om sms-berichten te verzenden. Om dit te doen, maakt u een Skype-account aan, zoekt u een vriend en neemt u op een van de bovenstaande manieren contact met hem op. De programma-interface is eenvoudig en intuïtief. Het is onwaarschijnlijk dat u problemen zult ondervinden bij het gebruik van deze applicatie.

Stap 6

Er zijn ook middelen om te bellen en sms'en. Sommigen van hen vereisen registratie en sturen een autorisatiecode in het systeem naar uw telefoon, anderen sturen een wachtwoord naar uw e-mail en weer anderen gebruiken alleen uw telefoonnummer. Een ander pluspunt van het verzenden van sms via internet is dat u een online vertaler kunt gebruiken om in zijn taal met een buitenlandse vriend te communiceren.

Aanbevolen: