Hoe Sms Je Gratis Online Naar Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Sms Je Gratis Online Naar Megafon
Hoe Sms Je Gratis Online Naar Megafon

Video: Hoe Sms Je Gratis Online Naar Megafon

Video: Hoe Sms Je Gratis Online Naar Megafon
Video: Hoe maak je de speakerphone en microfoon schoon? 2024, Maart
Anonim

Soms is het nodig om gratis een sms naar Megafon te sturen. Het is vrij eenvoudig om dit online te doen, met alleen toegang tot internet en het telefoonnummer van de persoon met wie u contact moet opnemen.

stuur gratis sms naar megafoon
stuur gratis sms naar megafoon

Het is nodig

  • - Internet toegang;
  • - het telefoonnummer van de abonnee megafoon.

instructies:

Stap 1

Om een gratis sms naar een Megafon-abonnee te sturen, gaat u naar de officiële website van het bedrijf op sendsms.megafon.ru. Selecteer een telefoonnummercode en voer de zeven resterende cijfers in. Voer uw berichttekst in. Het mag niet langer zijn dan 150 tekens. Herschrijf de beveiligingscode in het speciale veld en klik op de verzendknop. Voor het gemak van gebruikers kunt u op elk gewenst moment gratis sms'en naar Megafon en de tekst van het bericht kan in het Latijn worden vertaald.

Stap 2

Het is handig om via verschillende internetdiensten gratis te sms'en naar Megafon-abonnees. U kunt bijvoorbeeld de site freesms.net gebruiken. U kunt een bericht sturen met het telefoonnummer van de afzender of anoniem. Het is ook mogelijk om naar meerdere nummers tegelijk te sms'en. Om de site te gebruiken, doorloop je de registratieprocedure.

Stap 3

U kunt gratis sms'en naar Megafon via het Agent-programma van Mail.ru. Het kan rechtstreeks worden gebruikt vanuit uw e-mail die op deze service is geplaatst, vanaf een computer of een overvloedige telefoon. Installeer hiervoor de applicatie, doorloop de registratieprocedure (of vul de beschikbare gegevens in), voeg een contactpersoon toe en stuur een gratis sms naar Megafon.

Aanbevolen: